Έρευνες λένε

Λιγότερη πέραση φαίνεται ότι έχουν οι άντρες που ανεβάζουν γάτες στα social media!

Catαστροφή που μας βρήκε.

Δαμιανός Σανταλίδης

17 Νοεμβρίου, 2021

[cover photo]

Άντρες cat lovers, ατυχήσατε!

Μπορεί εσείς να θεωρήσατε ότι δείχνοντας τα φιλοζωικά σας αισθήματα στα social media θα αποκτούσατε έξτρα πόντους στα μάτια του αντίθετου φύλου, αλλά η αλήθεια βρίσκεται στο άλλο άκρο. Πιθανόν βέβαια να φταίει το ζώο με το οποίο αποφασίσατε να κάνετε τη δήλωσή σας, οπότε προσπαθήστε άλλη μία με φωτό σκύλου και τα ξαναλέμε.

Πάντως, οι φωτογραφίες σας με γάτες, όπως προκύπτει από έρευνες των Colorado State University και Boise State University, πιο γρήγορα θα σας χαρίσουν TYN παρά μια θέση στην καρδιά των γυναικών.

Ναι, σωστά διαβάσατε. Όσοι το κάνατε μέχρι πρότινος, το μόνο που καταφέρνατε ήταν να βάζετε τον εαυτό σας σε blacklist, αφού η πλειοψηφία των 1300 straight γυναικών (ηλικίας 18-24 ετών) που συμμετείχαν στην έρευνα, απέδειξε ότι δεν πολυγουστάρει τους cat lovers.

Στην πρώτη έρευνα έλαβαν μέρος 708 άτομα, στα οποία έδειξαν φωτογραφίες δύο ανδρών, όπου στη μία κρατούσαν αγκαλιά μια γάτα και στην άλλη όχι. Στη συνέχεια ζητήθηκε από όλες τις γυναίκες να βαθμολογήσουν τους άντρες («μπαίνατε ή όχι;» φάση) συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο και σχολιάζοντας διάφορα χαρακτηριστικά τους, όπως η αρρενωπότητα και κατά πόσο dateable είναι.

Και να λοιπόν, που οι φωτός με τη γάτα έτρωγαν περισσότερα άκυρα…

Πιο συγκεκριμένα, οι catfree εικόνες σημείωναν θετικό ποσοστό 38%, ότι δηλαδή ήταν πιθανό ή πολύ πιθανό να δεχτούν να βγουν με τον εικονιζόμενο. Την ίδια στιγμή, το 37% δήλωνε ότι θα σκεφτόταν ακόμα και σοβαρή σχέση μαζί του.

Όταν όμως εμφανίστηκε η γάτα, τα δύο αυτά ποσοστά έπεσαν στο 33%. Μα γιατί;;; Μάλιστα, οι γυναίκες οι οποίες δήλωσαν ότι δε θα τους ενδιέφερε ούτως ή άλλως μια τέτοια περίπτωση άντρα, απλά αυξήθηκαν, καθώς το ποσοστό τους από 9% πήγε στο 14%, όταν αντίκρισαν και το γατί στον πρώτο εικονιζόμενο.

Ο δεύτερος άντρας τα πήγε ακόμα χειρότερα, καθώς το 40% των 680 ερωτηθέντων της δεύτερης έρευνας του έριξε Χ όταν ήταν μόνος του στη φωτογραφία, πόσο μάλλον όταν κρατούσε γάτα στα χέρια του, όπου το ποσοστό άγγιξε το 45%. Α, κι όσον αφορά τη σοβαρή σχέση, τα πήγε παρομοίως χάλια, είτε δεν κρατούσε το γατί (41% το άκυρο), είτε το κρατούσε (45% το άκυρο).

Κι αναρωτιέσαι εσύ «Γιατί έτσι ρε παιδιά;». Απ’ ό,τι φαίνεται, οι γυναίκες θεώρησαν τους άντρες που είχαν στην αγκαλιά τους γάτες λιγότερο αρρενωπούς, περισσότερο νευρωτικούς και σίγουρα όχι ελκυστικούς ώστε να γουστάρουν να βγουν μαζί τους.

Σαν dog person πάντως, δε με άγγιξε και πολύ!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET