ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

10 λεπτομέρειες στα video games που μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι. Πάντα!

Αυτόματοι στόχοι, ακτίνες X, boosts και συναλλαγές για να σκοτώσεις είναι ό,τι πιο ενοχλητικό υπάρχει σε ένα παιχνίδι. 10. Vision Modes Το συναντάμε συχνά αυτό το φαινόμενο σε παιχνίδια όπως το Hitman, The last of us, Tomb Raider, Far Cry Primal και είναι αδικαιολόγητο, μιας και χάνεται όλη η μαγεία σε ένα adventure ή action […]

Neopolis Team

5 Απριλίου, 2016

Αυτόματοι στόχοι, ακτίνες X, boosts και συναλλαγές για να σκοτώσεις είναι ό,τι πιο ενοχλητικό υπάρχει σε ένα παιχνίδι.

10. Vision Modes

Το συναντάμε συχνά αυτό το φαινόμενο σε παιχνίδια όπως το Hitman, The last of us, Tomb Raider, Far Cry Primal και είναι αδικαιολόγητο, μιας και χάνεται όλη η μαγεία σε ένα adventure ή action παιχνίδι.

spastika-twn-games1

9. Πληρωμή για boost

Η πληρωμή για boost σε ένα παιχνίδι έχει και θετικά και αρνητικά. Από την μία είναι καλό να πληρώνετε για κάτι το οποίο δεν θα βρείτε μέσα στην βασική έκδοση του παιχνιδιού, αλλά από την άλλη και οι εταιρίες δεν θα έπρεπε να το παρακάνουν. Στην ουσία είναι «άσχημο» το γεγονός να πληρώνετε για κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι μέσα στο βασικό παιχνίδι.

spastika-twn-games2

8. Τα «GPS»

Φανταστείτε να παίζετε ένα dungeon σε ένα ADVENTURE παιχνίδι και να σας καθοδηγούν για να ολοκληρώσετε την όποια αποστολή. Δεν μένουν και πολλά να κάνετε παρά μόνο να εκτελείτε τις απαραίτητες εντολές.

spastika-twn-games3

7. Αυτόματη ανάκτηση ζωής

Βρίσκεστε στο σημείο όπου σκοτώνετε και σας σκοτώνουν. Ξαφνικά, από το πουθενά, γεμίζετε full ζωή. Ευτυχώς που δεν σας επιστρέφεται και όλη η armor σας σε ένα ACTION παιχνίδι.

spastika-twn-games4

6. Αυτόματοι στόχοι

Άλλο ένα «cheat». Στα ανοιχτού περιβάλλοντος παιχνίδια πέρα από τα sniper, κανένα όπλο δεν θα έπρεπε να έχει στόχο, εκεί που περπατάτε αμέριμνοι. Λίγος ρεαλισμός ρε παιδιά.

spastika-twn-games5

[scis id=”59″]

5. Παίζετε μόνο αν έχετε achievement

Ενώ μπορεί να έχετε ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα σε ένα παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει κάτι ακόμα που θα χρειάζεται achievement για να ξεκλειδωθεί.

spastika-twn-games6

4. Τα γρήγορα reaction

Σε μερικά παιχνίδια για κάποιο λόγο θα πρέπει να επιλέγετε γρήγορα μια απάντηση. Μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συζήτηση όπου θα κριθεί και η πορεία σας στο παιχνίδι και επειδή δεν θα επιλέξετε την σωστή επιλογή να σας εμφανιστούν οι τίτλοι τέλους του παιχνιδιού.

spastika-twn-games7

3. Τα ελλιπή pre orders

Βγαίνει το επόμενο παιχνίδι της αγαπημένης σας σειράς παιχνιδιών και μπορείτε να έχετε την δυνατότητα να το αποκτήσετε πριν από όλους. Και ενώ το αγοράσατε, ανακαλύψατε ότι το παιχνίδι είναι ημιτελές ή δεν άξιζε να το αγοράσετε.

spastika-twn-games8

2. Οι εταιρίες που φοβούνται

Για ένα τέλειο παλιό παιχνίδι το οποίο ίσως σας κουράσει κάποια στιγμή, η εταιρία φροντίζει να βγάλει sequel, αλλά αποφασίζει να το ξαναφτιάξει με καινούργια γραφικά και πρέπει μάλιστα να το ξανά πληρώσετε.

spastika-twn-games9

1. Εμείς

Θέλετε να ανεβείτε κατηγορία σε ένα online παιχνίδι; Αφιερώστε χρόνο, συγκεντρωθείτε και μην θυμώνετε με το παρά μικρό, καθώς έτσι εκνευρίζονται και οι αντίπαλοί σας και να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες να χάσετε.

spastika-twn-games10

Πηγή: gamespace.gr

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET