BINGE WATCHING

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία της «Μουλάν», κλείνουμε από τώρα θέση!

Η πιο θρυλική μαχήτρια της Κίνας επιστρέφει ανανεωμένη κι εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ξανά στη μεγάλη οθόνη!

Neopolis Team

9 Δεκεμβρίου, 2019

Η Disney έχει τραβήξει το δρόμο των remakes εδώ και καιρό, μετατρέποντας τα παιδικά με τα οποία μεγαλώσαμε σε live action ταινίες. Κι εμείς δηλώνουμε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό, σαν μεγάλοι φαν που είμαστε!

Ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξαν λίγο περισσότερο η επαναφορά του «Βασιλιά των Λιονταριών» στη μεγάλη οθόνη, τον οποίο απολαύσαμε τον Ιούλιο, καθώς και η «Μουλάν» την οποία αναμένουμε με μεγάλη προσμονή. Κάτι μας έχει κάνει να ξεχωρίσουμε λίγο παραπάνω τις δύο αυτές ιστορίες, οπότε και η ανυπομονησία μας για τη δεύτερη είναι πολύ μεγάλη. Και σίγουρα ελπίζουμε ένα αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών μας.

Βλέποντας το πρώτο τρέιλερ που βγήκε τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και το δεύτερο που μόλις κυκλοφόρησε η Disney, κάτι μας λέει πως όντως πρόκειται για ένα καλό remake της αντίστοιχης animated ταινίας του 1998, με ορισμένα σημεία του όμως να μας ξενίζουν κάπως. Πρώτον και κύριον, η απουσία ενός από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες της ταινίες, τον Mushu. Η οποία δεν έχει δυσαρεστήσει μόνο εμάς απ’ ό,τι φαίνεται, αλλά τους φανς όλου του κόσμου, οι οποίοι δηλώνουν έντονα την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός αυτό στα σόσιαλ μίντια. 

Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουμε μια παρένθεση, για να υπενθυμίσουμε την πλοκή:

Όταν ο Αυτοκράτορας της Κίνας εκδίδει ένα διάταγμα σύμφωνα με το οποίο ένας άντρας ανά οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον Αυτοκρατορικό Στρατό για να υπερασπιστεί την χώρα από τους Βόρειους εισβολείς, η Hua Mulan, η μεγαλύτερη κόρη ενός ένδοξου πολεμιστή, παίρνει τη θέση του άρρωστου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη ως άντρας, η Hua Jun περνάει από πολλές δοκιμασίες, και θα χρειαστεί να βάλει όλη της τη δύναμη για να τα καταφέρει.

Ένα επικό ταξίδι ξεκινάει και θα την μεταμορφώσει σε μια δυναμική πολεμίστρια, που θα κερδίσει τον σεβασμό ενός ολόκληρου έθνους και ενός περήφανου πατέρα.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Niki Caro, ενώ η Liu Yifei είναι αυτή που θα ενσαρκώσει την ατρόμητη νεαρή η οποία ρισκάρει τα πάντα, αποδεικνύοντας την αγάπη για την οικογένεια και την πατρίδα της κι έτσι γίνεται η πιο θρυλική μαχήτρια της Κίνας.

Παρακάτω λοιπόν, το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη live-action μεταφορά της Μουλάν, με την ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020:

Γενικότερα, βλέποντας το βίντεο υπάρχουν μερικές διαφορές με το original παιδικό, όπως για παράδειγμα το ότι έχει μία αδερφή, την Hua Xiu, ενώ επίσης παρουσιάζονται δύο villains αυτή τη φορά, ένας άντρας ονόματι Böri Khan και μια μάγισσα, η Xian Lang. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και μερικές σκηνές που μεταφέρονται επακριβώς στο remake, όπως η χαρακτηριστική με τα κόκκινα χειλή της Mulan.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα και τότε θα μάθουμε αν άξιζε όλη αυτή η αναμονή ή όχι. 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

BINGE WATCHING

Το καστ των Friends συζητάει για reunion ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον Matthew Perry!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET