BINGE WATCHING

Έχουμε το πρώτο τρέιλερ της νέας «Μουλάν» και θα είναι το ίδιο badass όπως τη γνωρίσαμε!

Σαν πιστοί φαν της Disney, κλείνουμε από τώρα εισιτήρια για τον Μάρτιο του 2020 με την ελπίδα να μη μας απογοητεύσει!

Neopolis Team

8 Ιουλίου, 2019

Η Disney τελευταία μας έχει κάνει να αναρωτιόμαστε όχι ποια θα είναι η επόμενή της ταινία, αλλά ποιο θα είναι το επόμενο remake της. Μετά τον Ντάμπο, τον Αλαντίν και τoν Βασιλιά των Λιονταριών, σειρά παίρνει η Μουλάν αυτή τη φορά, η οποία θα μετατραπεί, όπως και οι τρεις προηγούμενες, σε live action. Μην ξεχνάμε και τη Μικρή Γοργόνα βέβαια, η οποία θα ακολουθήσει επίσης την ίδια πορεία. 

Όχι ότι έχουμε κάποιο παράπονο, μιας και τα έργα της Disney θα βρίσκονται πάντα στην καρδιά μας, αλλά μήπως φρενάραμε κάπου εδώ όλη αυτήν την πρεμούρα με τα remakes, προτού προλάβει να μας κουράσει; Γιατί αν κάτι δε θέλουμε να μας κάνει να αισθανθούμε η αγαπημένη μας εταιρία παραγωγής ταινιών, αυτό είναι βαρεμάρα και ξενέρα.

Μέχρι στιγμής όμως, μπορούμε να πούμε ότι νιώθουμε φουλ ενθουσιασμένοι κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα σχετικό νέο και το ίδιο συνέβη και με το πρώτο τρέιλερ της Μουλάν!

Μία από τις αγαπημένες ηρωίδες των παιδικών μας χρόνων (και όχι μόνο), επιστρέφει με την ίδια δυναμικότητα, αποφασιστικότητα και πειθαρχία όπως τη γνωρίσαμε, αυτήν τη φορά υποδυόμενη από την Liu Yifei:

Έχουμε πει και παλιότερα, πως η Μουλάν είναι η πιο «ζόρικη» πριγκίπισσα της Disney γι’ αυτούς τους 10 λόγους!

Η ιστορία παραμένει πιστή σε αυτή του 1998, με την περιγραφή κάτω από το τρέιλερ να αναφέρει:

Όταν η Αυτοκρατορίας της Κίνας εκδίδει διάταγμα όπου ένας άντρας από κάθε οικογένεια πρέπει να υπηρετήσει τον αυτοκρατορικό στρατό για να υπερασπιστεί την πατρίδα από τους βόρειους εισβολείς, η Χουά Μουλάν, η μεγαλύτερη κόρη ενός τιμημένου πολεμιστή, κάνει ένα βήμα μπροστά, ώστε να πάρει τη θέση του ηλικιωμένου πατέρα της. Μεταμφιεσμένη σε άντρα, περνάει από κάθε δοκιμασία και πρέπει να τιθασεύσει την εσωτερική της δύναμη και να αγκαλιάσει την πραγματική της προοπτική. Είναι ένα επικό ταξίδι, το οποίο θα τη μεταμορφώσει σε έναν τιμώμενο πολεμιστή και θα της εξασφαλίσει το σεβασμό ενός ευγνώμονα λαού… κι ενός περήφανου πατέρα. 

Στην αρχή του βίντεο, βλέπουμε την οικογένεια της ηρωίδας να ανακοινώνει πως της βρήκαν το κατάλληλο ταίρι και στην αμέσως επόμενη σκηνή, παρακολουθούμε τη Μουλάν να ακροβατεί σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Στον πρώτο, εκπαιδεύεται πώς να είναι μια σωστή σύζυγος, ούσα συγκροτημένη, γεμάτη χάρη και πειθαρχημένη, ενώ στον δεύτερο, η ίδια εκπαιδεύεται πώς να είναι μια δυνατή πολεμίστρια, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά ωστόσο, να παραμένουν κύριος στόχος για να το πετύχει αυτό.

Πολλοί φανς εξέφρασαν τα παραπονάκια τους για την απουσία του Μούσου (μα είναι σαν να έλειπαν οι Τιμόν και Πούμπα από τον Βασιλιά των Λιονταριών!) όπως επίσης και για το γεγονός πως δεν άκουσαν πουθενά το τραγούδι «Reflection». Παραδέχτηκαν όμως ότι το τρέιλερ έδειχνε ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Εμείς σαν πιστοί φαν της Disney, θα του δώσουμε σίγουρα μια ευκαιρία τον Μάρτιο του 2020 κι ελπίζουμε να μη μας απογοητεύσει.  

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET