Κυκλοφόρησε η πρώτη λεσβία Barbie και κάποιοι δηλώνουν σοκαρισμένοι!


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κυκλοφορία της πρώτης ομοφυλόφιλης Barbie στην αγορά, με γονείς (κι όχι μόνο) να δηλώνουν σοκαρισμένοι με αυτήν την εξέλιξη.

Μάλιστα, σε συνδυασμό και με το λανσάρισμα της Barbie με μαντίλα από την εταιρεία παραγωγής Mattel, δε θα παραξενευτούμε καθόλου αν ακροδεξιοί παππούδες κι ακροδεξιές γιαγιάδες πάψουν αν τις αγοράζουν ως δώρο στα εγγόνια τους…

Πέρα από την πλάκα πάντως, πραγματοποιήθηκε και σχετικό post στο Instagram, με την διάσημη κούκλα ντυμένη με T-Shirt που αναγράφει «Love Wins». Στη λεζάντα της ανάρτησης μάλιστα, η Barbie δηλώνει: «Περήφανη που φορώ αυτό το “LoveWins” t- shirt με τη @songofstyle!».

Η ανάρτηση συνεχίζει: «Γνωρίζατε ότι τα έσοδα από τα t-shirts με το μήνυμα κατά των αποκλεισμών θα διατεθούν για τη στήριξη διαφορετικών σκοπών και μη κυβερνητικών οργανώσεων; Τι εμπνευσμένη πρωτοβουλία και πόσο υπέροχες μέρες πέρασα με την Aimee που είναι μια κούκλα!»

Υπενθυμίζουμε πως η φράση «Love Wins» χρησιμοποιήθηκε σε διαμαρτυρία της LGBT κοινότητα, με τα έσοδα από το σχετικό T-Shirt να διατίθενται σε ΜΚΟ που έχει σαν στόχο την πρόληψη αυτοκτονιών ομοφυλόφιλων νεαρών.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET