ΕΛΛΑΔΑ

3 πράγματα που καλό θα ήταν να γνωρίζεις για τις εκπτώσεις που ξεκίνησαν σήμερα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν αμέσως μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου, αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μερικά απαραίτητα ψώνια. Προφανώς και η οικονομική κατάσταση και δη των φοιτητών είναι εξαιρετικά δύσκολη, όλο και κάτι μας περίσσεψε από το χαρτζιλίκι της γιαγιάς όμως, για να τσιμπήσουμε στις προσφορές. Με […]

Neopolis Team

9 Ιανουαρίου, 2017

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν αμέσως μετά το τέλος της εορταστικής περιόδου, αποτελώντας μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για μερικά απαραίτητα ψώνια. Προφανώς και η οικονομική κατάσταση και δη των φοιτητών είναι εξαιρετικά δύσκολη, όλο και κάτι μας περίσσεψε από το χαρτζιλίκι της γιαγιάς όμως, για να τσιμπήσουμε στις προσφορές.

Με αφορμή την έναρξή τους λοιπόν, σκεφτήκαμε να παραθέσουμε τα 3 σημαντικά πράγματα, που καλό είναι να γνωρίζει κάθε καταναλωτής για τις χειμερινές εκπτώσεις του 2017. Άλλωστε, γνώση είναι αυτή, ποτέ δεν έβλαψε κανέναν…

#1

Η φετινή εκπτωτική περίοδος, ξεκινάει σήμερα Δευτέρα, 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου του ’17.

Στο διάστημα αυτό, τα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν προσφορές στους πελάτες τους, αρκεί να υπακούουν στους κανόνες που έχουν θεσπίσει τα αρμόδια όργανα, με την μειωμένη τιμή να προβάλλεται εμφανώς και χωρίς ανακρίβειες για τον καταναλωτή. Μάλιστα, σε περίπτωση ελέγχου, η κάθε επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξει οτι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται δίπλα από την έκπτωση, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν πρόκειται για ένα αυθαίρετο νούμερο.

#2

Όλα τα εμπορικά καταστήματα, μπορούν να ανοίξουν και να λειτουργήσουν ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ, την πρώτη Κυριακή από την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου του 2017.

#3

Για πρώτη φορά από φέτος και σύμφωνα με σχετικό νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή, καθιερώνεται σταδιακά η υποχρεωτική αποδοχή ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής. Αυτό σημαίνει, πως από 1η Φεβρουαρίου και μετά, όλες οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ενημερώνουν με εμφανή τρόπο τους πελάτες τους, για την αποδοχή ή όχι πληρωμής με κάρτα ή άλλους ηλεκτρονικούς τρόπους.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET