ΕΛΛΑΔΑ

Τελικά πόσοι κόλλησαν σ’ αυτό το πάρτι στον Άλιμο, ρε παιδιά; Γέμισε το fyp του TikTok!

Για να σηκώνουμε χεράκια!

Neopolis Team

6 Ιουλίου, 2021

Αμέριμνοι καθώς σκρολάραμε στο fyp του TikTok χθες, βλέπουμε ξαφνικά να σκάει ένα κύμα από βιντεάκια, όπου ο μισός πληθυσμός της Αττικής σε νέους, παραδέχεται ότι κόλλησε κορωνοϊό σε beach bar της παραλιακής.

Έμοιαζε με κάποιο αστείο trend στην αρχή… but bro, i don’t think it’s a joke anymore. 

Έχουμε δει του κόσμου τα challenges σε αυτή την εφαρμογή, αλλά προς μεγάλη μας λύπη, το συγκεκριμένο δεν είναι ένα από αυτά. Το προπερασμένο ΣΚ, όσοι αποφάσισαν να το ζήσουν καλοκαίρι 2019 και ακόμα παλιότερα, πήραν την απάντηση που γύρευαν και πλέον το TikTok είναι έτοιμο να σκάσει από τα πολλά «κόλλησα κι εγώ εκεί» που έχουν μαζευτεί.

Από τη στιγμή που βγήκε το πρώτο βιντεάκι, ακολούθησε ένας καταιγισμός αντίστοιχων βίντεο και από κάτω σχόλια όπου (υπερβολικά περήφανα ορισμένοι) φλεξάρουν ομολογούν ότι βρίσκονται στην ίδια φάση. Κολλάτε πέντε ρε ‘σεις, πώς καταφέρατε κάτι τόσο γ@μ@το; 

Όπως λέγεται, τα κρούσματα από τα δύο γνωστά κλαμπ της παραλιακής φτάνουν συνολικά περίπου τα 300. Από το trend στο TikTok όμως, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να ήταν περισσότερα. Βασικά, η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου: Πόσοι κολλήσατε τελικά, ρε παιδιά; 

Σε κάθε περίπτωση, εξηγούνται τα ξαφνικά 800άρια και 1000άρικα που έχουμε αρχίσει να ξαναβλέπουμε στην καθημερινή ενημέρωση κρουσμάτων. Πολλοί από τους θαμώνες των εν λόγω μαγαζιών παραδέχονται και οι ίδιοι ότι δεν τηρείται κανένα μέτρο στους συγκεκριμένου χώρους, ο ένας είναι πάνω στον άλλον και γενικά επικρατεί η διάθεση «Ποιος κόβιντ;! Yolo!»

Φυσικά και το γεγονός ότι ζεις μόνο μια φορά είναι αδιαμφισβήτητο και δεν αλλάζει, όπως επίσης και το ότι τα Νότια Προάστια είναι τίγκα στα κρούσματα τελευταία.

Όλως παραδόξως ωστόσο, το yoloness φαίνεται να αγγίζει και τον ΕΟΔΥ, αφού παρότι ξέρει για την κατάσταση που επικρατεί στα μέρη αυτά, δεν τον πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας.

Και για πείτε λοιπόν, εσείς πόσα ποντάρετε σε ένα νέο lockdown στη χώρα μας;

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET