ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

KRAFT Paints: Το χρώμα της χρονιάς για το 2023 θα φέρει στο χώρο σου την απόλυτη ηρεμία!

Το KR 2045 Sands of Time είναι εμπνευσμένο από την ηρεμία αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα της φύσης.

Neopolis Team

2 Οκτωβρίου, 2022

Η KRAFT Paints παρουσιάζει το χρώμα της χρονιάς για το 2023 και πρωτοπορεί με γνώμονα να βρίσκεται πάντα μέσα στις παγκόσμιες τάσεις της διακόσμησης. Μας συστήνει το χρώμα της χρονιάς μέσα από την απόχρωση KR 2045 Sands of Time από την παλέτα Inspired Collection.

Η μοναδική απόχρωση KR 2045 Sands of Time αποπνέει ζεστασιά, ενέργεια και μια αύρα των 70’s, με νότες νοσταλγίας, ενώ παράλληλα σηματοδοτεί μία νέα εποχή φυσικότητας. Το 2023 η KRAFT Paints προτρέπει τους ανθρώπους να ασπαστούν τη ζωντάνια, το φως και τη χαρά, ξεκινώντας από το ίδιο τους το σπίτι ως καμβά. Πρόκειται για ένα ζεστό κίτρινο χρώμα που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη νέα χρονιά, κάνοντας κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο να ακτινοβολεί. Παράλληλα, συνδυάζεται υπέροχα με μία τεράστια γκάμα αποχρώσεων, δημιουργώντας κάθε φορά μία διαφορετική ατμόσφαιρα.

Το όνομα της απόχρωσης KR 2045 Sands of Time, συνδυάζει δυο λέξεις οι οποίες  χαρακτηρίζουν την ουσία αυτής της ξεχωριστής χρωματικής πρότασης, που εμπνέεται από το μοναδικό χαρακτηριστικό της άμμου και τη μαγική της ιδιότητα να δημιουργεί αμέτρητους συνδυασμούς. Εμπνέοντας κάθε δημιουργική έκφραση, το χρώμα KR 2045 Sands of Time, μετουσιώνει μέσα από τις κίτρινες αποχρώσεις του την πολυπλοκότητα της άμμου και τη δυναμικότητα του χρόνου, μεταμορφώνοντας κάθε χώρο σε ένα καλειδοσκόπιο φωτός, ζεστασιάς και αισιοδοξίας.

Ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρώμα της χρονιάς 2023 στην παλέτα Inspired Collection και εμπνευστείτε! 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET