fbpx

Το να είναι μια κοπέλα παρθένα, δεν την κάνει απαραίτητα και καλό κορίτσι!


Σοβαρά τώρα, παραδεχτείτε το, γιατί ξέρετε ότι deep down έχω δίκιο. Όλοι μας έχουμε συνδέσει τις παρθένες με το αγνό, το καλό και το αμόλυντο, ίσως κι ασυνείδητα, χωρίς να βλέπουμε την κάθε κοπέλα μεμονωμένα.

Από πού κι ως πού ρε παιδιά, μία παρθένα να είναι αυτόματα και καλός άνθρωπος; 

Η καλοσύνη δεν έχει καμία σχέση με το αν ο άλλος έχει κάνει σεξ ή όχι. Αν μία κοπέλα έκρινε ότι ήταν έτοιμη να δοκιμαστεί σεξουαλικά από τα 15 της, μπράβο της. Δεν υστερεί σε κάτι ούτε θα έπρεπε να αισθάνεται άσχημα συγκριτικά με μία άλλη, που έχασε την παρθενιά της στα 19 της.

Ο καθένας μας έχει τα δικά του στάνταρντ και το πότε θα προχωρήσει σ’ αυτό το κομμάτι, το ορίζει εκείνος και μόνο.

Πολλές φορές είμαστε επικριτικοί με τις κοπέλες που έχουν χάσει την παρθενιά τους σε μικρότερη ηλικία, αλλά αντίθετα δε λέμε κουβέντα σε εκείνες που κάνουν σεξ αφού ενηλικιωθούν. Τα κορίτσια αυτά είναι «καλά» και «μετρημένα» βεβαίως βεβαίως.

Η προκατάληψη πάει σύννεφο δηλαδή. Παρθένα = το καλό κορίτσι, ενώ κοπέλα που έχει κάνει σεξ = ξεπεταμένη. Καλοί είστε εσείς βρε. Αν μη τι άλλο, αντικειμενικοί και προς Θεού όχι μισογύνηδες. Παιδιά, σοβαρευτείτε. Η ζωή και οι άνθρωποι δεν είναι μαύρο ή άσπρο και είναι πολύ άσχημο να βάζουμε ταμπέλες χωρίς να γνωρίζουμε.

Κανείς δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Μία κοπέλα που έχει κάνει σεξ σε μικρή ηλικία, δε σημαίνει ότι είναι ανήθικη ή τσουλάκι. Επίσης, είναι χαζό να θεωρούμε μία παρθένα αυτόματα καλό και χρυσό κορίτσι. Αυτό που μετράει είναι η προσωπικότητα της καθεμίας.

Και για να λέμε και αλήθειες, πολλές φορές κιόλας η παρθενιά δεν έρχεται από επιλογή. Για τον έναν ή για τον άλλο λόγο απλώς, μία κοπέλα δεν έχει καταφέρει έως τώρα να κάνει σεξ. Μπορεί να μην έχει βρει τον σωστό, μπορεί να φοβάται, μπορεί να έχει σκάρτο χαρακτήρα και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Οι παρθένες μπορεί να γίνουν πολύ εκνευριστικές ώρες-ώρες.

Επειδή συνήθως είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα, τείνουν να είναι επικριτικές προς τις φιλενάδες τους που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, να ζηλεύουν, να κακολογούν και ενίοτε να μην μπορούν να συμμετάσχουν καν σε συζητήσεις για σεξουαλικά θέματα, από την στιγμή που δεν έχουν εμπειρία.

Άσε κιόλας που πολλές νιώθουν τόσο ξεχωριστές και μοναδικές επειδή διαφέρουν, που καταντούν ενοχλητικές σε σημείο να θες είτε να τις χτυπήσεις είτε να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο. Άλλη επιλογή, δε σου δίνουν.

Με γεια σου και χαρά σου να είσαι παρθένα, αλλά μην τα κάνεις τσουρέκια και σε όλους τους υπόλοιπους για να δικαιολογήσεις την κατάστασή σου.

Άλλωστε είναι μία κατάσταση που έχεις επιλέξει, δε σε πίεσε κανείς.

Κορίτσια, χαλαρώστε. Η καθεμία μπορεί να κάνει ό,τι απολύτως γουστάρει. Θες να απέχεις από το άθλημα; Καλώς. Αν εσύ είσαι καλά με τον εαυτό σου, περισσεύει στους άλλους.

Μην παριστάνεις όμως το καλό παιδί, γιατί η σεξουαλική σου κατάσταση δεν πάει πακέτο με τον χαρακτήρα σου.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET