ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 κλασικές στάσεις στο σεξ που πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο, όταν βάλετε στο παιχνίδι… χειροπέδες!

Τα sex toys στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο εφευρετικά και περίπλοκα κι έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παρτενέρ. Υπάρχουν όμως μερικές κλασσικές αξίες όπως οι χειροπέδες που δεν μπορούν να λείπουν από καμία φαντασίωση και παιχνίδι. Είναι ωραίο να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, να έχεις το πάνω χέρι και […]

Mademoisex

10 Μαΐου, 2017

Τα sex toys στις μέρες μας γίνονται όλο και πιο εφευρετικά και περίπλοκα κι έρχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό παρτενέρ. Υπάρχουν όμως μερικές κλασσικές αξίες όπως οι χειροπέδες που δεν μπορούν να λείπουν από καμία φαντασίωση και παιχνίδι. Είναι ωραίο να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, να έχεις το πάνω χέρι και να μπορείς να κατευθύνεις τα πράγματα εκεί που θες εσύ, κι αυτά τα συναισθήματα γίνονται απόλυτα βιωματικά μέσα από τη τεχνική της υποταγής στο σεξ.

Αυτές είναι 4 κλασικές στάσεις να δοκιμάσεις με το/τη σύντροφό σου, αν σου αρέσει το δέσιμο:

#1 Βιτσιόζικο ιεραποστολικό

Ένας από τους δύο ξαπλώνει στο κρεβάτι με δεμένα τα χέρια και το κυρίαρχο πρόσωπο έρχεται από πάνω κάνοντας την κλασσική στάση του ιεραποστολικού. Είναι υπέροχη αίσθηση για τον καθένα που θέλει να έχει την απόλυτη οπτική και σωματική επαφή με το σύντροφό του. Ειδικά το γεγονός ότι ο ένας εκ των δύο δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την αφή του κι είναι απόλυτα παραδομένος/η, το κάνει ακόμη πιο έντονο και σεξουαλικό.

#2 Η βασίλισσα του δεσίματος

Σε αυτή τη φάση, πλέον είναι ξαπλωμένος ο άντρας με δεμένα τα χέρια κι η γυναίκα κάθεται ουσιαστικά πάνω από το πρόσωπό του με την πίσω πλευρά της γυρισμένη προς εκείνο, ενώ αυτός της κάνει στοματικό. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να έχεις οπτική επαφή με το σύντροφό σου κι εκείνος δε θα μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό, το κάνει ακόμη πιο διασκεδαστικό.

#3 Τα χέρια δεμένα και πίσω από τους αστραγάλους

Ξάπλωσε στο πάτωμα μπρούμυτα και σήκωσε τα πόδια σου μέχρι που να ακουμπήσουν στην πλάτη σου. Δέσε τα χέρια σου γύρω από τους καρπούς σου και πέρασέ τα μέσα από τα πόδια σου. Ο δε σύντροφός σου θα έρθει από πάνω σου. Είναι η τέλεια στάση για να σφίξουν οι μύες σου και για να τεντωθείς, αλλά και για να απολαύσεις την ύστατη απόλαυση.

#4 Στα όρθια

Βρείτε ένα σημείο όπου ένας από τους δύο θα σταθεί όρθιος (κατά προτίμηση η γυναίκα) με δεμένα τα χέρια και στηρίζοντας την πλάτη της στον τοίχο. Ύστερα ο σύντροφος μπορεί να αρχίσει να την χαϊδεύει απαλά, να τη φιλάει στο στόμα και στο λαιμό, στις ρώγες και ύστερα να κατέβει πιο χαμηλά, προσφέροντάς της στοματικό. Αν θες να δυσχεράνεις τη θέση της, κλείσε της τα μάτια για να δώσει όλη της την προσοχή στο άγγιγμά σου.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET