BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας στην αίθουσα.

Neopolis Team

28 Μαΐου, 2024

Ο Γιώργος Λάνθιμος ξαναπαίρνει τη μούσα του, Emma Stone, και επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, πριν το ‘Poor Things’ προλάβει να κλείσει καν χρόνο.

Αναρωτιόμαστε αν ξεκουράζονται ποτέ αυτοί οι δύο και η απάντηση είναι πως μάλλον όχι. Δείχνουν να διασκεδάζουν τις συνεργασίες τους όμως κι αυτό βγαίνει στο αποτέλεσμα. Με την τελευταία τους ταινία να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια στα φετινά βραβεία Όσκαρ (4 νίκες), ο πήχης έχει φτάσει πολύ ψηλά και το επερχόμενο ‘Kinds of Kindness’ έχει να κυνηγήσει εξίσου υψηλούς στόχους.

Οι «Ιστορίες Καλοσύνης», όπως μεταφράζεται στα ελληνικά ο τίτλος, έρχονται πολύ σύντομα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις 30 Μαΐου (ναι, κλείσε εισιτήριο για μεθαύριο!). Αν θέλετε να νιώσετε έξτρα ξεχωριστοί, η πρεμιέρα στη χώρα μας πραγματοποιείται νωρίτερα απ’ οπουδήποτε αλλού, με επίσημη ημερομηνία παγκοσμίως να έχει οριστεί η 21η Ιουνίου.

Ο Γιώργος Λάνθιμος στηρίζει τη χώρα του και τους ανθρώπους της γενικότερα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια της επιτυχίας του έχει δίπλα του Έλληνες συνεργάτες. Όπως και τώρα, καθώς το σενάριο τού νέου του project συνυπογράφει με τον επί χρόνια συνεργάτη του, Ευθύμη Φιλίππου (έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στα ‘The Favourite’, «Κυνόδοντας», ‘The Lobster’ και ‘The Killing of a Sacred Deer’), ενώ το μοντάζ έχει αναλάβει ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Γιώργος Μαυροψαρίδης.

Για την παραγωγή του ‘Kinds of Kindess’, ο Λάνθιμος συνεργάζεται ξανά με την Searchlight Pictures, που σημαίνει ότι μετά τους κινηματογράφους θα βρεθεί κι αυτό στο μενού του Disney+, όπως το ‘Poor Things’.

Η μία γεύση για αυτό που θα δούμε, μας δίνεται στο παρακάτω trailer, ενώ ένα hint για την ποιότητά της πήραμε από τον διαγωνισμό χειροκροτήματος του Φεστιβάλ Καννών, όπου οι παρευρισκόμενοι χτυπούσαν παλαμάκια επί 4,5 λεπτά.

Η περίληψη της ταινίας:

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης» με πρωταγωνιστές τη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι, που ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, φερέφωνο του αφεντικού του, ο οποίος προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε και του φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος και μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Πέρα από την Emma Stone, θα δούμε κι άλλα μεγάλα ονόματα όπως: Willem Dafoe, Joe Alwyn, Hunter Schafer, Margaret Qualley.

Επίσης, αν νομίζατε ότι ο Λάνθιμος εξάντλησε τη διάρκεια των ταινιών του με το ‘Poor Things’, τα επιπλέον 23 λεπτά του ‘Kind of Kindness’ γέλασαν. Η νέα ταινία διαρκεί συνολικά 164′, δηλαδή 2 ώρες και 44 λεπτά.

FUN ZONE

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

EVENTS

«Ζω & Τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι» 2024: Μία συναυλία για την Π. Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET