ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και ο μεγάλος νικητής είναι ο… Ηρακλής, το βλέπαμε να έρχεται από την πρώτη οντισιόν!

Νικητής της καρδιάς μας βέβαια, παραμένει ο ξανθός άγγελος!

Neopolis Team

16 Δεκεμβρίου, 2020

And the winner iiiis… Ηρακλής!

Τελικά είχαν δίκιο οι πρώτες πρώτες προβλέψεις των Twitterάδων, όταν από τις οντισιόν κιόλας μιλούσαν για τον νικητή του GNTM3!

Πάντως, τώρα που το αναφέραμε, πότε βλέπαμε τις οντισιόν και πότε ήρθε η ώρα για τη μεγάλη ανακοίνωση, ούτε που το πήραμε χαμπάρι. Αλλά να που μετά από μήνες φτάσαμε εδώ και πλέον… μένουμε ξανά με άδειες Δευτεροτρίτες. Sad.

Φέτος, ο τελικός διέφερε σε κάποια σημεία από τους προηγούμενους, μεταξύ των οποίων και η ύπαρξη τεσσάρων παιχτών. Ο Αιμιλιάνο ωστόσο έζησε για λίγο το όνειρο, μιας και ήταν αυτός που αποχώρησε στη δοκιμασία της πασαρέλας και δεν πρόλαβε να παραστεί στο τελευταίο πλατό. Και οκ, αυτό πρέπει να πόνεσε αρκετά. 

Έτσι λοιπόν, την τελική τριάδα σχημάτισαν οι Παρασκευή, Αντρέας και Ηρακλής, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν σε ένα ακόμη κόνσεπτ προτού το παιχνίδι τελειώσει οριστικά. Αυτό ήταν το γνωστό υπέρλαμπρο και classy κόνσεπτ που βλέπουμε και τα τρία τελευταία χρόνια στους τελικούς, με φωτογράφο τον Σκουλό φυσικά, όπου τα πήγαν και οι τρεις πολύ καλά.

Ωστόσο, παρά τις βαθμολογίες και τα σχόλια των κριτών για την απόδοσή τους στη final δοκιμασία, τον μεγαλύτερο λόγο είχαμε εμείς, οι ψηφοφόροι, καθορίζοντας το αποτέλεσμα. Άλλη μία διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα έτη εντωμεταξύ, είναι ότι φέτος αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε το κατιτίς μας για να υποστηρίξουμε τον παίχτη που θέλαμε νικητή, μιας και η περσινή τσαμπέ ψήφος μας, κόστισε στην παραγωγή (μπορεί και όχι).

Όπως φάνηκε λοιπόν, ο Ηρακλής είχε το μεγαλύτερο φαν κλαμπ και έτσι κατέκτησε τον τίτλο του GNTM 2020 αλλά και τα βραβεία για τα οποία υπερενθουσιάζεται σε κάθε πλατό η Καγιά από την αρχή μέχρι σήμερα. Επιτέλους τα μοίρασε και ησύχασε!

Δικαιωματικά όμως το «σήκωσε» ο Ηρακλής, κι ας ήταν επιστροφή όπως επέμεναν κάποιοι να λένε, μιας και δε βγήκε πρώτος μόνο από το κοινό αλλά και από τους κριτές, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην τελική δοκιμασία.

#1 Αντικειμενικά τώρα, το ‘χει!

#2 Ο star αλλά και ο νικητής της βραδιάς!

https://twitter.com/Maria49122335/status/1338979918756122624

#3 Οι ψηφοφόροι το γλεντάνε τώρα!

#4 Σε αυτό το χαμόγελο βασίστηκαν και οι προβλέψεις στις οντισιόν

#5 Από το πρώτο επεισόδιο το ξέραμε, σήμερα επιβεβαιώθηκε

#6 Μήπως έπρεπε να το λήξουμε νωρίτερα;

Καλά όλα αυτά, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, ο νικητής της καρδιάς μας είναι ένας και μοναδικός! Άλλωστε, παρότι η τελική τριάδα ήταν αυτή που ήταν, τα περισσότερα tweets κατά τη διάρκεια του τελικού είχαν να κάνουν με τον Έντουαρντ.

#1 Άξιζε όχι μόνο να είναι εκεί, αλλά και να το σηκώσει!

#2 Δεν τους βλέπουμε βλέπει καν!

#3 Είναι αλλού το παιδί!

#4 Ας πάρει ένα Όσκαρ έστω

#5 Τη δική μας να λογαριάζεις!

#6 Χθες δεν ήταν ο τελικός;;;

https://twitter.com/SVoulkidou/status/1338980382973243399

Y.Γ. Όσοι ενδιαφέρεστε για το GNTM 4, ετοιμαστείτε από τώρα, γιατί οι αιτήσεις άνοιξαν ήδη! Συγκλο;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET