Τιβί

Και η Κάτια έχει πρωταγωνιστήσει σε σποτ της Lacta, τέτοια γλύκα… πώς να πάει χαμένη!

Το είδαμε κι αυτό...

Neopolis Team

26 Νοεμβρίου, 2019

Κι εκεί που μας ήρθε κατακέφαλα η συμμετοχή της Σουζάνας στην περσινή καμπάνια της Lacta #ActForLove, πού να ξέραμε ότι τo «αστείο» δε θα τελείωνε εκεί…

Διότι εκεί που πήγαμε να καταπιούμε την παρουσία της Σούζι σε καμπάνια με θέμα την αγάπη που δεν κάνει διακρίσεις, μαθαίνουμε ότι κάποια χρόνια πριν στην ίδια θέση είχε βρεθεί και η συμπαίκτριά της, Κάτια, ε κι εκεί μας κάθισε στο λαιμό! Διότι τέτοιο χτύπημα εις διπλούν παραπάει.

Ζήσαμε να δούμε και την Κάτια λοιπόν σε σποτάκι της σοκολάτας με θέμα «Αγάπα σαν να μην υπάρχει αύριο» αυτή τη φορά, βρισκόμενη στη φυσική της κατάσταση ωστόσο, μες στα νεύρα δηλαδή. Στην αρχή αμφιταλαντευτήκαμε λίγο για το αν είναι όντως αυτή ή όχι, σε ένα βιντεάκι όμως που έχει ανεβάσει η ίδια στο λογαριασμό της στο YouTube, με διάφορα αποσπάσματα διαφημίσεων όπου έχει συμμετάσχει, συμπεριλαμβανομένου της συγκεκριμένης, σιγουρευτήκαμε.

Και για να σιγουρευτείτε κι εσείς, προχωρήστε στο 2:04

Με το συγκεκριμένο βιντεάκι βέβαια, καταλαβαίνουμε ότι την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στην οθόνη της τηλεόρασης, χωρίς προφανώς να την αναγνωρίζουμε. Μεταξύ αυτών είναι και η, γνωστή πλέον, συμμετοχή της στο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή».

https://www.instagram.com/p/BrBhCTKo2Ie/

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου η Κάτια έχει τραβήξει για τα καλά την προσοχή του κόσμου, όχι με τον καλύτερο τρόπο θα λέγαμε. Κάθε Δευτέρα-Τρίτη το Twitter τη δικάζει όποτε η ίδια στάζει το δηλητήριό της προς πάσα κατεύθυνση. Και αυτή η δυσαρέσκεια του κοινού φουντώνει ακόμη περισσότερο, όταν αντιλαμβάνεται πως οι κριτές σκοπεύουν με κάθε τρόπο να τη σπρώξουν μέχρι τον τελικό, όπου ούτε να το φανταζόμαστε δε θέλουμε…

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET