ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

8 καθημερινά πράγματα που όλοι οι άντρες λατρεύουν κρυφά να φοράνε οι κοπέλες τους!

Είναι γεγονός ότι πολλές κοπέλες προκειμένου να εντυπωσιάσουν το αγόρι που τους ενδιαφέρει, φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα. Σοβατίζουν το πρόσωπό τους μέχρι να γίνουν αγνώριστες, φοράνε (ή μάλλον δεν φοράνε) ό,τι πιο σέξυ βρουν στην ντουλάπα τους και πιστεύουν ότι έτσι θα κατακτήσουν τους πάντες. Ωστόσο, φυσικά και σε εμάς τα αγόρια αρέσει […]

Default avatar

Guest Author

22 Απριλίου, 2017

Είναι γεγονός ότι πολλές κοπέλες προκειμένου να εντυπωσιάσουν το αγόρι που τους ενδιαφέρει, φοράνε την Άρτα και τα Γιάννενα. Σοβατίζουν το πρόσωπό τους μέχρι να γίνουν αγνώριστες, φοράνε (ή μάλλον δεν φοράνε) ό,τι πιο σέξυ βρουν στην ντουλάπα τους και πιστεύουν ότι έτσι θα κατακτήσουν τους πάντες. Ωστόσο, φυσικά και σε εμάς τα αγόρια αρέσει κάτι πιο σέξι, όχι όμως σε σημείο υπερβολής ή ακόμα και γύμνιας. Τις περισσότερες φορές προτιμάμε οι κοπέλες να είναι όσο πιο φυσικές γίνεται.

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα πράγματα που φοράνε οι γυναίκες κι εμείς οι άντρες γουστάρουμε τρελά:

#1 Γυαλιά οράσεως

Εμείς οι άντρες βρίσκουμε απίστευτα σέξι μια γυναίκα που φοράει γυαλιά οράσεως. Ουσιαστικά, της προσδίδουν τύπο και προκαλούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να τη γνωρίσεις. Επιπλέον, γεννά και διάφορα ερωτήματα στο μυαλό μας που μας εξιτάρουν: μήπως είναι κάποιου είδους ιδιοφυΐα; της αρέσει το διάβασμα; ή μήπως η ποίηση; Πώς και δεν φοράει φακούς μυωπίας; Μπορεί να μην ξέρουμε να τα απαντήσουμε, αλλά είναι λόγος να προσεγγίσουμε μια γυναίκα που φοράει γυαλιά, ώστε να μάθουμε.


#2 Καλοκαιρινά φορέματα

Ευτυχώς που ανοίγει πλέον ο καιρός για να αρχίσουν οι κοπέλες να φοράνε εκείνα τα τέλεια καλοκαιρινά φορέματα. Πέρα από το γεγονός ότι φανερώνουν περισσότερα σημεία του σώματος, τα συγκεκριμένα φορέματα αγκαλιάζουν τις καμπύλες κάθε γυναίκας με στόχο να τις αναδείξουν όσο καλύτερα γίνεται. Γι’ αυτό και τα συγκεκριμένα φορέματα τα έχουμε μέσα στην καρδιά μας και λατρεύουμε να σας κοιτάμε όταν τα φοράτε.


#3 Καπέλα τζόκεϊ

Όπως είπα και πριν, σε εμάς τους άντρες δεν αρέσει πάντα κάποια κοπέλα που ντύνεται υπερβολικά σέξι… Το καπέλο τζόκεϊ μπορεί να κάνει το στυλ μιας κοπέλας πιο αθλητικό, χαλαρό, άνετο και φυσικά δείχνει και την αυτοπεποίθηση που έχει.


#4 Ψηλή αλογοουρά

Δεν είναι μυστικό πως εμείς οι άντρες λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά. Μας αρέσει να τα αγγίζουμε, να τα χαϊδεύουμε, να τα μυρίζουμε και γενικά να παίζουμε μαζί τους. Ωστόσο, λατρεύουμε επίσης τις στιγμές που μαζεύετε τα μαλλιά σας σε κοτσίδα για πολλούς και διάφορους λόγους, κυρίως όμως επειδή βλέπουμε πόσο όμορφο είναι όλο το πρόσωπο που έχει μια κοπέλα. Επιπλέον, αναδεικνύεται κι ο λαιμός που όσο να πεις, του έχουμε μια άλφα αδυναμία.


#5 Καθόλου μακιγιάζ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για μια κοπέλα να κρύβεται πίσω από make up, κραγιόν, μάσκαρες, κλπ. Εμείς θέλουμε να δούμε τον πραγματικό σας εαυτό δίχως πολλά πολλά. Κανείς μας δεν είναι τέλειος κι αν αγαπάμε μια κοπέλα, είναι σίγουρο ότι αγαπάμε και τις ατέλειες της.


#6 Δερμάτινο jacket

Εμείς οι άντρες λατρεύουμε την αυτοπεποίθηση. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα μας αρέσει μια κοπέλα που δείχνει πως είναι ανεξάρτητη, δυναμική και δεν τη νοιάζει αν θα έχει κάποιον στο πλευρό της. Βασικά θα την κυνηγήσουμε μέχρι να της αποδείξουμε ότι μας χρειάζεται στο πλευρό της.


#7 Αθλητικά παπούτσια

Όσο κι αν είμαστε φαν των ψηλοτάκουνων, είμαστε επίσης φαν της απλότητας. Επιπλέον, αν δούμε μια γυναίκα να συνδυάζει κάτι πιο κομψό με αθλητικά παπούτσια, θα μας φανεί ακόμα πιο κούλ κι είναι σίγουρο ότι θα μας εξάψει την περιέργεια.


#8 Οτιδήποτε είναι δικό μας

Μπορεί στην αρχή να γκρινιάζουμε αν πάρει κάποιο δικό μας φούτερ ή Tshirt, όμως κατά βάθος μας αρέσει πολύ! Μια τέτοια πράξη συμβολίζει πολλά. Ότι είναι περήφανη για τη σχέση μας, ότι θέλει να έχει κάτι δικό μας όταν δεν είμαστε μαζί της ή ακόμα ότι της αρέσει το στυλ μας. Γενικά μια τέτοια πράξη είναι πάντα επιθυμητή.

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET