ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής σε ΤΕΙ ζητούσε 600 ευρώ το μήνα για να «περνάει» τους φοιτητές του!

Κι όμως, παρόλο που ο εκπαιδευτικός τομέας της χώρας μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, ένας καθηγητής σε ΤΕΙ και πιο συγκεκριμένα, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, αποφάσισε να …το τερματίσει! Τι έκανε; Ζητούσε από τους φοιτητές του 600 ευρώ για να τους περάσει στο μάθημά του, ανεξάρτητα από τον πραγματικό βαθμό που θα γράψουν στην εξεταστική. Το όλο […]

Neopolis Team

22 Νοεμβρίου, 2015

Κι όμως, παρόλο που ο εκπαιδευτικός τομέας της χώρας μας αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, ένας καθηγητής σε ΤΕΙ και πιο συγκεκριμένα, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, αποφάσισε να …το τερματίσει! Τι έκανε; Ζητούσε από τους φοιτητές του 600 ευρώ για να τους περάσει στο μάθημά του, ανεξάρτητα από τον πραγματικό βαθμό που θα γράψουν στην εξεταστική.

Το όλο γεγονός, έφτασε μέχρι τις αίθουσες δικαστηρίων αφού η κατάσταση έμοιαζε πλέον εκτός ελέγχου. Μάλιστα, βρέθηκαν αρκετοί μάρτυρες κατηγορίας, τόσο φοιτητές όσο και καθηγητές του τμήματος, που δήλωσαν ξεκάθαρα κι ενώπιων του δικαστή πως ο εν λόγω καθηγητής δωροδοκούνταν με στόχο τους προσβάσιμους βαθμούς.

Εν τέλει, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας αποφάσισε την 5ετή φυλάκιση του καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών αφού ο άντρας κρίθηκε ένοχος παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση, υπεξαγωγή εγγράφου στην υπηρεσία και για παράβαση του άρθρου 230 του Π.Κ.

Αξίζει να τονίσουμε πάντως, πως ο πρώην (απολύθηκε ήδη) καθηγητής του ΤΕΙ, πέρασε μόλις μία νύχτα στο κρατητήριο αφού πλέον είναι ελεύθερος πληρώνοντας εγγύηση της τάξεως των 40.000 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET