ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Καθηγητής αφιέρωσε 70 ώρες για να μετατρέψει την τάξη του σε αίθουσα του Χόγκουαρτς!

Ο Kyle Hubler, καθηγητής Γυμνασίου στο Oregon, είπε να προχωρήσει σε μια τόσο πρωτότυπη όσο και υπέροχη κίνηση για τους μαθητές του. Μαθαίνοντας που λέτε, οτι από τη χρονιά 2017 – 2018 θα διδάσκει σε νέα τάξη, αποφάσισε να την διακοσμίσει στα πρότυπα του Χόγκουαρτς! Δήλωσε μάλιστα, πως λατρεύει τον Χάρι Πότερ και τον μαγικό […]

Νότης Κουτσούκος

15 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο Kyle Hubler, καθηγητής Γυμνασίου στο Oregon, είπε να προχωρήσει σε μια τόσο πρωτότυπη όσο και υπέροχη κίνηση για τους μαθητές του. Μαθαίνοντας που λέτε, οτι από τη χρονιά 2017 – 2018 θα διδάσκει σε νέα τάξη, αποφάσισε να την διακοσμίσει στα πρότυπα του Χόγκουαρτς!

Δήλωσε μάλιστα, πως λατρεύει τον Χάρι Πότερ και τον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, καθώς τον βοήθησε να ξεπεράσει πολλές από τις ανασφάλειές του όταν ήταν ακόμη παιδί.

«Θέλω οι μαθητές μου να πιστέψουν οτι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους, ανεξάρτητα από το πόσο σπουδαίοι και “μαγικοί” φαίνονται αυτοί»

Η ιδέα του ήρθε, όταν κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς έφερε μερικά αντικείμενα του Χάρι Πότερ και συνειδητοποίησε πόσο άρεσαν στους μαθητές του. Σκέφτηκε λοιπόν, γιατί να μη μετατρέψει ολόκληρη την τάξη του σε μια πιο μαγική, πιο φιλική και προσιτή για τα νέα παιδιά, αίθουσα; Κι αφιερώνοντας 70 ώρες διακόσμησης συνολικά, τα κατάφερε!

Τα κόστη ανέλαβε ο ίδιος ο καθηγητής, αγοράζοντας έπιπλα και διακοσμητικά τόσο από μαγαζιά με μεταχειρισμένα αντικείμενα, όσο κι από παζάρια αλλά και ιδιωτικές αγγελίες στα social media. Κάπως έτσι, τα χρήματα που ξόδεψε δεν έφτασαν σε απαγορευτικά επίπεδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι μαθητές αντικρίζοντας το θέαμα κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας μαθημάτων …ξετρελάθηκαν! Εξερευνούσαν κάθε γωνιά της τάξης με το στόμα ανοιχτό και ψιθύριζαν μεταξύ τους, αδυνατώντας να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους.

Προφανώς βέβαια, οι μαθητές των άλλων τάξεων τα έβαζαν με την τύχη τους, παρακαλώντας να αλλάξουν κι αυτοί δάσκαλο!

Ο Kyle Hubler, μίλησε για την αγάπη που τρέφει στα παιδιά και το πόσο λατρεύει αυτό που κάνει: «Αγαπώ τους μαθητές μου και μου αρέσει να συνεργάζομαι μαζί τους. Θέλω να τους κάνω να αγαπήσουν το σχολείο, να νιώσουν άνετα στην τάξη και να αντιμετωπίσουν την εκπαίδευση ως κάτι διασκεδαστικό».

https://www.facebook.com/kylepely/posts/10156034530708455

Δε μένουν πολλά να πούμε. Για την ακρίβεια, μακάρι να ήταν όλοι οι καθηγητές έτσι…

Μέχρι τότε, τιμή και δόξα στον Kyle Hubler!

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

SPILL THE TEA

Καρολίνα: «Χαίρομαι που ο Μπο δε θα μου δώσει δεύτερη ευκαιρία, γιατί δείχνει ότι είναι νοήμων»!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET