BINGE WATCHING

Κατά το καλοκαιράκι του 2021 επιστρέφει το Gossip Girl, xoxo ανυπομονούμε ήδη!

Χωρίς Chuck Bass, πάντως, το Gossip Girl δεν θα είναι το ίδιο.

Ήταν Ιούλιος της περασμένης χρονιάς όταν έσκασε η βόμβα μεγατόνων και το Gossip Girl έπαιρνε το πράσινο φως με κάθε επισημότητα, για να επιστρέψει με νέα δράματα και έρωτες στο Upper East Side.

*You know you love me – xoxo Gossip Girl* 

Το reboot, που λέτε, ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα φέτος, από τη νέα streaming πλατφόρμα HBO Max, ωστόσο θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Κι αυτό όπως καταλαβαίνετε, συνέβη εξαιτίας της πανδημίας που πάγωσε όλες τις παραγωγές, με αυτή του Gossip Girl να μην έχει ξεκινήσει καν. Γενικά, το 2021 έχουμε να περιμένουμε πάρα πολλά. Δε θα ξέρουμε ποιο να πρωτοξεκινήσουμε να βλέπουμε.

Όσον αφορά, τώρα, τα νέα επεισόδια του Gossip Girl, ο συνολικός αριθμός τους θα είναι 10 και προφανώς θα αποτυπώνουν την κακομαθημένη ζωή των πλουσιόπαιδων που ζουν στο Μανχάταν, αντικατοπτρίζοντας όμως τη Νέα Υόρκη του σήμερα και εστιάζοντας έντονα στα social media της σύγχρονης εποχής. Φουλ Instagram δηλαδή.

Στην αφήγηση εννοείται πως θα συνεχίσει να είναι η Kristen Bell, αυτό όμως δεν ισχύει και για το υπόλοιπο cast που αγαπήσαμε πριν χρόνια, που απ’ ό,τι φαίνεται πιο πολύ για guest εμφάνιση τους βλέπουμε κι αυτό δεν είναι και σίγουρο. Επομένως, δε θα έχουμε τη χαρά να ξαναδούμε τον υπέρτατο Chuck Bass ή τη Serena με τη φίλη της την Blair, αλλά ηθοποιούς που τους φέρνουν λιγάκι.

Οι αρχικοί δημιουργοί της σειράς Joshua Safran, Josh Schwartz και Stephanie Savage επιστρέφουν στο τιμόνι, με τον πρώτο να δηλώνει:

Αυτή τη φορά η προσέγγιση δεν θα είναι ευρωπαϊκή. Υπάρχει πολύ queer περιεχόμενο. Η σειρά θα ασχολείται πολύ με τον τρόπο που φαίνεται ο κόσμος τώρα, από πού προέρχονται ο πλούτος, τα προνόμια και πώς το διαχειρίζονται αυτό οι ήρωες της σειράς.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί μεν να δούμε νέο cast, ωστόσο η ιστορία της νέας σεζόν θα σχετίζεται με κάποιο τρόπο με την προηγούμενη που παρακολουθήσαμε, αφού θα γίνονται συχνές αναφορές στους Chuck, Blair, Serena, Nate και Dan. Αυτό προκύπτει απ’ το γεγονός ότι οι νέοι πρωταγωνιστές μας θα φοιτούν στο ίδιο σχολείο, δηλαδή το Constance Billboard School.

Πάντως, όπως το Gossip Girl, έτσι και το reunion επεισόδιο των Friends θα προβληθεί από το HBO Max που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το πότε θα φτάσει στην Ευρώπη και δη, στην Ελλάδα. Πράγμα που σημαίνει πως αν τυχόν οι πρεμιέρες γίνονταν κανονικά και δεν είχαν παγώσει, εμείς …στο πηγάδι!

Ευχόμαστε το 2021 να έχει γίνει διαθέσιμο.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET