BINGE WATCHING

Είστε έτοιμοι γι’ αυτό; Το «Gossip Girl» επιστρέφει με 10 νέα επεισόδια, xoxo ζωή!

Αυτή την επιστροφή πολύ την περιμέναμε! Τι γίνεται όμως με το καστ; Ποιοι από τους παλιούς ηθοποιούς έχουν δείξει ενδιαφέρον;

Πριν λίγους μήνες μιλάγαμε για κάτι… κουτσομπολιά που ήθελαν την αγαπημένη μας σειρά να επιστρέφει στις οθόνες μας, πλέον μιλάμε για επιβεβαιωμένο γεγονός!

Η επίσημη ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε από τότε που μας δόθηκαν ελπίδες για την επιστροφή του GG, μόλις έγινε από μεριάς WarnerMedia και πλέον μπορούμε να αναμένουμε 10 φρέσκα και ολοκαινούρια επεισόδια (τι ευτυχία!). Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε ένα spin off της σειράς, στην υπηρεσία streaming της HBO Max.

Μέχρι στιγμής, αυτά που γνωρίζουμε για το νέο κύκλο επεισοδίων Gossip Girl είναι τα εξής: 

Η ιστορία θα επικεντρωθεί γύρω από μια νέα γενιά πλούσιων εφήβων της Νέας Υόρκης, την οποία επίσης θα στοιχειώνει η Κουτσομπόλα. Ωστόσο, καθώς έχουν περάσει 8 χρόνια από το αρχικό Gossip Girl, αυτό που θέλουν να δείξουν είναι οι αλλαγές που έχει επιφέρει η τεχνολογία κυρίως στα social media, όπως επίσης και τη σημερινή εικόνα της Νέας Υόρκης.

Ακόμη, η σεναριογράφος της αρχικής σειράς, Joshua Safran, θα είναι μέλος της ομάδας του spin off, ωστόσο, όσον αφορά τους ηθοποιούς, δε δηλώνουν όλοι το ίδιο ζεστοί επί του θέματος.

Οι δύο τηλεοπτικές κολλητές, Blake Lively (Serena) και Leighton Meester (Blair), είναι ανοιχτές σε μια τέτοια επιστροφή, αλλά όχι για το ίδιο χρονικό διάστημα που κράτησε την πρώτη φορά. Πράγμα βέβαια που δεν πρόκειται να συμβεί ούτως ή άλλως, καθώς ο αριθμός των επεισοδίων έχει ήδη προκαθοριστεί και θα φτάσει όπως είπαμε και πιο πάνω, τα 10.

Ο Chace Crawford (Nate), ο οποίος είχε κάψει καρδιές για καρδιές, δήλωσε πως θα ήθελε οπωσδήποτε μια μικρή εμφάνιση στα νέα επεισόδια (για να μη αφήσει παραπονεμένες τις φαν του λογικά), ενώ ο Penn Badgley (Dan) δε δείχνει το ίδιο εντυπωσιασμένος με τα νέα αυτά (έχει κι ένα σάικο στο You να κάνει), ωστόσο δεν αποκλείει κιόλας το ενδεχόμενο να συμμετέχει με κάποιον τρόπο.

Ο Ed Westwick (Chuck) από την άλλη, φαίνεται να κρατά την πιο αρνητική στάση από όλους τους υπόλοιπους, καθώς δε δηλώνει μεγάλος φαν της συγκεκριμένης ιδέας.

Τέλος, η Taylor Momsen έχοντας αποχαιρετήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, είναι μάλλον απίθανο να την πείσουν να ξαναγίνει για λίγο η Jenny Humphrey.

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET