Τιβί

Κάπως έτσι ήταν η Ιωάννα Μπέλλα πριν τις πλαστικές επεμβάσεις. Αγνώριστη δηλαδή!

Το δεύτερο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model,  θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά μέχρι να βγουν τα νέα φτύαρια της κριτικής επιτροπής, ας σχολιασούμε αυτά της προηγούμενης Δευτέρας. Ο λόγος ξανά για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαζί με την Ηρώ Δημητροπούλου, έχουν γίνει αφορμή έντονων σχολιασμών. Τα δύο κορίτσια […]

Neopolis Team

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Το δεύτερο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model,  θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά μέχρι να βγουν τα νέα φτύαρια της κριτικής επιτροπής, ας σχολιασούμε αυτά της προηγούμενης Δευτέρας.

Ο λόγος ξανά για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μαζί με την Ηρώ Δημητροπούλου, έχουν γίνει αφορμή έντονων σχολιασμών. Τα δύο κορίτσια που έχουν υποβληθεί σε μια σειρά από πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις, προκάλεσαν τον …εκνευρισμό της κριτικής επιτροπής και είδαν την πόρτα της εξόδου πολύ νωρίς.

Η 22χρονη Ιωάννα, εμφανίστηκε με αέρα και αυτοπεποίθηση μπροστά τους κριτές, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν γρήγορα μαζί της. Μέχρι βέβαια να στηθεί μπροστά τους και να μπορέσουν να την παρατηρήσουν καλύτερα.

Η νεαρή κοπέλα με τα καλλίγραμμα πόδια, αποσβολωμένη και με δάκρυα στα μάτια δεν πίστευε το «όχι» της κριτικής επιτροπής, η οποία μεταξύ άλλων δήλωσε πως αν δεν είχε υποβάλλει τον εαυτό της σε τέτοιες αλλαγές, θα περνούσε.

ΟΜΩΣ!

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το DailyMedia.gr αποδεικνύουν πως πραγματικά η Ιωάννα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι σήμερα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως έπρεπε να προχωρήσει σε επεμβάσεις.


 

 

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET