fbpx

11 μικροί κανόνες που κάθε 20χρονος άντρας που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να ακολουθεί!


Γενικά εμείς οι άντρες δεν είμαστε φυσικά τέλειοι, όπως κι όλοι οι άνθρωποι, όμως όσο να πεις πρέπει να έχουμε και κάποια όρια. Είναι φυσιολογικό κατά καιρούς να κάνουμε λάθη, το θέμα όμως είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να γινόμαστε έτσι.

Ας δούμε λοιπόν μερικούς μικρούς κανόνες, που εμείς οι άντρες πρέπει να εφαρμόζουμε στην καθημερινότητά μας:

#1 Πάντα πρέπει να πληρώνεις στο πρώτο ραντεβού

Βασικά βρίσκεσαι σε ραντεβού και όχι για μπύρα με τον κολλητό σου, οπότε ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Σκοπός σου είναι να εντυπωσιάσεις την κοπέλα και να την κάνεις μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Και με αυτό τον τρόπο δείχνεις πόσο τζέντλεμαν είσαι!

#2 Μην είσαι ο τυπάς που μεθάει σε κάθε έξοδο

Το να βγεις μια φορά και να γίνεις γκολ δεν τρέχει κάτι, γιατί πρέπει να το ζήσεις και αυτό. Όμως το να μεθάς σε κάθε έξοδο δεν πρόκειται να κάνει καλό σε εσένα αλλά ούτε και στους φίλους σου, γιατί πολύ απλά κανένας δεν έχει την όρεξη για να σου κάνει babysitting.

#3 Πάντα πρέπει να φέρεσαι στις γυναίκες με σεβασμό

Μην είσαι σαν και αυτούς μέσα στα αυτοκίνητα που σφυρίζουν και φωνάζουν «Τι κ@ύλα είσαι εσύ…;». Βασικά προσπάθησε να φέρεσαι στις γυναίκες, όπως θα ήθελες να φέρεται ένας άντρας στην αδερφή σου.

#4 Να σέβεσαι τους κολλητούς σου

Αν βρεθείς σε μια κατάσταση που πετυχαίνεις τον κολλητό σου να κλαίει, πες του ότι είσαι εκεί για ό,τι χρειαστεί και μετά δώστου λίγο χώρο για να ηρεμήσει. Επιπλέον, το συγκεκριμένο συμβάν δεν το αναφέρεις πουθενά!

#5 Μη ξεχνάς ότι πρέπει να ζεις τη ζωή σου αντί να είσαι ένας απλός παρατηρητής

Μην είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που ξημερωβραδιάζονται μπροστά από έναν υπολογιστή. Βγες έξω, διασκέδασε, γνώρισε καινούριο κόσμο, ασχολήσου με τις σπουδές σου και γενικά προσπάθησε να είσαι ενεργός στην καθημερινότητά σου.

#6 Μην δίνεις σημασία σε ένα γραπτό μήνυμα

Μην επιτρέπεις σε ένα τόσο μικρό και ασήμαντο μήνυμα, να σε επηρεάσει και να σου χαλάσει τη διάθεση. Φυσικά και δεν είναι εύκολο στο να το εφαρμόσεις, ωστόσο προσπάθησε όσο γίνεται να αποστασιοποιηθείς.

#7 Προσπάθησε να είσαι ανήσυχος για το μέλλον σου

Προσπάθησε να πάρεις ρίσκα και να θέσεις υψηλούς στόχους. Ακόμα και αν δεν τους πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια μην απογοητευτείς, αλλά συνέχισε να προσπαθείς με υπομονή και επιμονή.

#8 Μη ρωτήσεις μια κοπέλα αν θέλεις να τη φιλήσεις

Οι γυναίκες το σιχένονται και οι άντρες θα πρέπει να το σιχαθούν. Φυσικά μια τέτοια πράξη δείχνει σεβασμό και ευγένεια, ωστόσο μην διστάσεις να πάρεις το ρίσκο και να το τολμήσεις, γιατί δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

#9 Μην κουτσομπολεύεις στη δουλειά

Το καλύτερο είναι να μένεις αποστασιοποιημένος από το κουτσομπολιό, γιατί μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ… Οπότε κάθε φορά που θα σου αναφέρουν κάποιο κουτσομπολιό απλά άλλαξε τη συζήτηση και οι άλλοι κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι.

#10 Πάντα να θυμάσαι ότι σε μεικτή παρέα δεν συζητάς για θρησκεία, πολιτικά και γυναίκες

Μπορεί εν τέλει να κερδίσει κάποιο debate, όμως αυτό μπορεί να έχει σαν συνέπεια να προσβάλεις αρκετούς ανθρώπους οι οποίοι δεν πρόκειται καν να τοποθετηθούν.

#11 Προσπάθησε να μην πεις κάτι αρνητικό για το σώμα μιας γυναίκας

Γενικά όλοι οι άνθρωποι έχουν την τάση να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα. Προσπάθησε όμως εσύ να κάνεις τη διαφορά. Ακόμα και αν το αναφέρει η ίδια εσύ μην πέσεις στην παγίδα και κάνεις κάποιο αστείο, γιατί είναι σίγουρο ότι την έχεις κάτσει τη βάρκα.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET