ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα άστρα σεληνιάστηκαν | Αυτή είναι η ιδανική στάση στο σεξ, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Πολλά πράγματα μπορεί να μάθει κανείς για τις προτιμήσεις του συντρόφου του ανάλογα με το ζώδιό του. Είτε πιστεύεις σε αυτά είτε όχι, ανάλογα με το κάθε ζώδιο μπορείς να καταλάβεις πολλά για το τι αρέσει και τι όχι στο σύντροφό σου στο κρεβάτι. Είναι του πειραματισμού και των νέων εμπειριών ή όχι; Θεωρεί τα […]

Neopolis Team

16 Ιουνίου, 2017

Πολλά πράγματα μπορεί να μάθει κανείς για τις προτιμήσεις του συντρόφου του ανάλογα με το ζώδιό του. Είτε πιστεύεις σε αυτά είτε όχι, ανάλογα με το κάθε ζώδιο μπορείς να καταλάβεις πολλά για το τι αρέσει και τι όχι στο σύντροφό σου στο κρεβάτι. Είναι του πειραματισμού και των νέων εμπειριών ή όχι; Θεωρεί τα προκαταρκτικά σημαντικά ή όχι; Έχουν και τα ζώδια τα αγαπημενάκια τους και υπάρχουν στάσεις στο σεξ που κάθε ζώδιο λατρεύει λίγο περισσότερο από κάποιες άλλες.

Αυτή είναι η στάση στο σεξ που ταιριάζει γάντι σε κάθε ζώδιο:

#1 Κριός: Το καρεκλάτο

Ο Κριός είναι πολύ ανεξάρτητος και θαρραλέος στο σεξ και θέλει να δοκιμάζεται διαρκώς σε νέες στάσεις που να ανανεώνουν τη σεξουαλική του ζωή και να προσδίδουν επιπρόσθετο ενδιαφέρον. Το καρεκλάτο είναι ιδανικό για την περίπτωσή του. Ο άντρας εδώ είναι καθιστός όσο η γυναίκα κάθεται από πάνω του με την πλάτη της προς το πρόσωπό του. Είναι μία στάση που αφορά περισσότερο στην απόλαυση του άντρα καθώς το καρεκλάτο είναι ιδανικό όσο του προσφέρεις ταυτόχρονα έναν ερωτικό χορό.

 

#2 Ταύρος: Ιεραποστολικό

Ο Ταύρος δεν είναι για πολλά πολλά στο σεξ. Του αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέα πράγματα αλλά αν βρει μία στάση που να του αρέσει, τότε δε σταματάει να την κάνει ποτέ. Το διαχρονικό και πάντα επίκαιρο ιεραποστολικό είναι ό,τι πρέπει για έναν Ταύρο. Μπορεί να μην είναι από τις πιο ευφάνταστες και ιδιαίτερες στάσεις που υπάρχουν, αλλά την κάνει τη δουλειά του. Η κοπέλα μπορεί να ξαπλώσει ενώ ο σύντροφός της είναι από πάνω της. Μην κάθεσαι σαν ξυλάγγουρο και περιμένεις από εκείνον να κάνει τα πάντα. Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του, πιάσε του το ποπουδάκι και δώσε ένταση στη στάση.

 

#3 Δίδυμος: Θέα από πίσω

Ο Δίδυμος είναι πολύ εφευρετικός κι ενεργητικός στο κρεβάτι. Το μυαλό του βρίσκεται διαρκώς σε λειτουργία κι αναζητά καινούριες στάσεις να δοκιμάσει με τη σύντροφό του. Μία στάση που μπορεί να κάνει χαρούμενο κάθε Δίδυμο είναι αυτή της παραλλαγής της στάσης στα τέσσερα. Η κοπέλα στηρίζει τα χέρια/αγκώνες της κάπου όσο ο άντρας της σηκώνει τα πόδια στον αέρα και διεισδύει από πίσω. Εξού και η θέα από πίσω.

#4 Καρκίνος: Ανάποδη καβαλάρισσα

Ο Καρκίνος είναι απρόβλεπτο ζώδιο στο σεξ. Τη μία είναι τέρμα ρομαντικός και θέλει αγαπησιάρικο σεξ ενώ την άλλη γίνεται τέρμα διαστροφικός. Εξαρτάται τι διάθεση έχει κάθε φορά. Η ανάποδη καβαλάρισσα είναι μία αγαπημένη στάση τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας Καρκίνου. Σε αυτή τη στάση του δίνεται η δυνατότητα να είναι εξίσου αισθησιακός κι αγαπησιάρικος όσο και κυριαρχικός την ίδια στιγμή. Βάλε και sex toys (χειροπέδες, μαστίγια) στο παιχνίδι και εκτόξευσε τη στάση στο Θεό.

#5 Λέων: Το κουταλάκι του …γλυκού

Ο Λέων λατρεύει τα ερωτικά παιχνίδια και το πείραγμα στο σεξ. Από ότι καταλαβαίνεις, εκτιμά ιδιαιτέρως τα προκαταρκτικά. Πριν λοιπόν τα κυρίως μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα προκαταρκτικά. Ένα χαλαρωτικό μασαζάκι με μπόλικα έλαια θα εκτιμηθεί απερίγραπτα από το σύντροφό σου. Όσο για στάση, η ρομαντική στάση του κουταλιού είναι ιδανική για ένα Λέοντα. Συνδυάζει αισθησιασμό και δυναμικότητα εξίσου. Το ζευγάρι με αυτή τη στάση έρχεται πολύ κοντά και με τις αργές κινήσεις της διείσδυσης η οικειότητα φτάνει σε άλλο επίπεδο.

 

#6 Παρθένος: Ένα στα όρθια

Το ζώδιο αυτό ακολουθεί πολύ συγκεκριμένες κι ακριβείς κινήσεις στο σεξ. Του αρέσουν τα περίπλοκα παιχνίδια όπου μπορεί να δείξει όλη τη μαεστρία μυαλού που διαθέτει αλλά και τις σωματικές δυνατότητες του. Η γυναίκα στηρίζει την πλάτη της στον τοίχο όσο ο άντρας κρατάει το ένα πόδι της σηκωμένο στον αέρα και διεισδύει. Είναι πολύ αποτελεσματική στάση και πολύ απολαυστική αν γίνει με το σωστό τρόπο. Άσε που σπάει και τη μονοτονία του σεξ και είναι η καλύτερη γυμναστική.

 

#7 Ζυγός: Η στάση του λωτού

Οι γυναίκες Ζυγοί λατρεύουν τα προκαταρκτικά και ιδιαίτερα τα παθιάρικα φιλιά. Η στάση του λωτού είναι μία άκρως ζεστή κι ερωτική στάση που μπορεί να φέρει κάθε ζευγάρι πολύ κοντά. Και οι δύο σύντροφοι είναι καθισμένοι κι αγκαλιασμένοι όσο ο άντρας διεισδύει. Η κοπέλα έχε τυλιγμένα τα πόδια της γύρω απο τη μέση του συντρόφου της όσο κρατιούνται σφιχτά κι επίσης ο ένας έχει την απόλυτη θέα του άλλου.

 

#8 Σκορπιός: Του πάγκου

Ίσως πρόκειται για το πιο σεξουαλικό ζώδιο του κύκλου. Ο Σκορπιός είναι ανοιχτός προς όλες τις προκλήσεις. Έχει δοκιμάσει τα πάντα, έχει κάνει το Κάμα Σούτρα στάχτη και μπούρμπερη και δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να προτείνω που δεν το έχει δοκιμάσει. Η γυναίκα που στηρίζεται στον πάγκο κι ο άντρας διεισδύει είτε από μπροστά είτε από πίσω είναι μία καλή στάση για τις μέρες που έχεις ξεμείνει από ιδέες. Είναι έντονη, απολαυστική κι επιτυγχάνεται η απόλυτη διείσδυση.

#9 Τοξότης: Το ρετιρέ

Το πάθος και οι προκλήσεις είναι βασικό μέρος της σεξουαλικής ζωής ενός Τοξότη, όπως και η απομάκρυνση κάθε ταμπού. Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που εκτιμά το πρωκτικό σεξ και δε φοβάται να το δοκιμάσει. Ο άντρας ξαπλώνει ανάσκελα όσο η γυναίκα έρχεται κι αυτή ξαπλωμένη από πάνω του επίσης ανάσκελα κι εκείνος διεισδύει από πίσω. Ο άντρας κρατάει τη γυναίκα από τους μηρούς ή τους γλουτούς και τους κινεί πάνω κάτω για να ελέγχει τη διείσδυση.

#10 Αιγόκερως: Η γέφυρα

Ο Αιγόκερως είναι οπτικός τύπος. Θέλει στη διάρκεια του σεξ να απολαμβάνει κάθε πτυχή του σώματος του συντρόφου του. Με τη στάση της γέφυρας δίνεται η απόλυτη δυνατότητα να απολαύσει ο σύντροφός σου την τέλεια θέα του στήθους και του κορμού σου. Ενώ εκείνη κάνει γέφυρα, ο άντρας γονατίζει μπροστά της και παίρνει τον έλεγχο. Εκείνη δε μπορεί να κουνηθεί και πολύ οπότε τα ηνία παίρνει κατά βάση ο άντρας. Είναι μία στάση που αν γίνει μεθοδικά και σωστά προσφέρει την ύστατη απόλαυση.

#11 Υδροχόος: Ψαλιδωτό

Πρόκειται για μία στάση με αρκετά δυσκολία αλλά ταιριάζει απόλυτα στον Υδροχόο που μπορεί μέσα από αυτή να εκτυλίξει τη δεξιοτεχνία του με κάθε τρόπο. Είναι πολυμήχανος και μπορεί να κάνει το καθετί, αναδεικνύοντας τις αμέτρητες δυνατότητές του. Στη στάση αυτή τα πόδια μπλέκονται μεταξύ τους και η τοποθέτηση των σωμάτων πρέπει να είναι τέτοια ώστε να διευκολύνεται η διείσδυση. Η οπτική επαφή είναι περιορισμένη οπότε πρέπει να υπάρχει απόλυτη συνεννόηση.

#12 Ιχθύς: Ο αετός πεθαίνει… ξαπλωμένος

Στον Ιχθύ που είναι kinky ζωδιάκι και του αρέσουν οι πειραματισμοί, η στάση του αετού είναι ό,τι πρέπει. Η κοπέλα είναι ξαπλωμένη κι έχει πόδια και χέρια ορθάνοιχτα όσο είναι ταυτόχρονα οι αστράγαλοι δεμένοι με τους καρπούς της. Εισαγάγουμε δηλαδή και το δέσιμο στο παιχνίδι. Η χαρά του κάθε Ιχθύ! Υπάρχει και η έννοια της κυριαρχικότητας αλλά και της οικειότητας εξίσου. Η απόλυτη αναλογία δηλαδή.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET