ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιεργούσαν κάνναβη σε εκτάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης!

Μία ακόμη υπόθεση δενδρυλλίων κάνναβης ήρθε στη δημοσιότητα στο νησί της Κρήτης. Μόνο που αυτήν τη φορά, αφορούσε Πανεπιστημιακό χώρο και δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Όπως είχε συμβεί και το 2002 άλλωστε, σε μια παρόμοια υπόθεση. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικού μέσου όπως θα δείτε παρακάτω, οι Αρχές […]

Neopolis Team

11 Αυγούστου, 2017

Μία ακόμη υπόθεση δενδρυλλίων κάνναβης ήρθε στη δημοσιότητα στο νησί της Κρήτης. Μόνο που αυτήν τη φορά, αφορούσε Πανεπιστημιακό χώρο και δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση. Όπως είχε συμβεί και το 2002 άλλωστε, σε μια παρόμοια υπόθεση.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικού μέσου όπως θα δείτε παρακάτω, οι Αρχές του Ρεθύμνου ανακάλυψαν σε χώρο του Πανεπιστημίου μια έκταση γεμάτη από λάκκους. Λάκκους οι οποίοι μέχρι πρότινος αντιστοιχούσαν σε σημαντικό αριθμό δενδυλλίων κάνναβης, τα οποία οι χασισοκαλλιεργητές πρόλαβαν να απομακρύνουν έγκαιρα.

Παρόλο που ακόμη δεν είναι γνωστό αν οι υπεύθυνοι της φυτείας είναι φοιτητές ή όχι, το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε ανάλογα του παρελθόντος, που δημιουργούν έντονο προβληματισμό για την ύπαρξη και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στα Πανεπιστήμιά μας.

Δείτε και το βίντεο:

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET