SPILL THE TEA

Αλήθεια τώρα Josephine; Ένα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά αρκούσε!

Όταν στην προσπάθειά σου να συμμαζέψεις το λάθος, τα κάνεις χειρότερα... 🤦‍♀️

Neopolis Team

4 Ιουλίου, 2022

Οι απολογίες για συμβάντα σαν αυτά που έλαβαν χώρα στα MAD VMA συνήθως αργούν να έρθουν. Από τη μία η αμηχανία, από την άλλη η προετοιμασία για να πεις τα σωστά λόγια, δεν είναι κάτι που γίνεται την επόμενη στιγμή.

Η Josephine επιβεβαίωσε τον κανόνα, κάνοντας αναφορά στο σπρώξιμο του ατόμου που περνάει μπροστά από την ίδια και τον Αρσενάκο την ώρα που ανακοινωνόταν νικήτρια, μία εβδομάδα αργότερα. Αυτό που δεν επιβεβαίωσε ωστόσο, είναι ότι σε ένα τόσο μεγάλο διάστημα θα έπρεπε να είχε βρει την κατάλληλη απάντηση. Αντιθέτως, η τοποθέτησή της είχε την πιο άστοχη δικαιολογία που θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Όπως υποστήριξε, ο νεαρός δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος που μετέφερε φαγητά και νερά στους παρευρισκόμενους, αλλά φίλος καλλιτέχνη που καθόταν πίσω της. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε μέσω stories:

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Εσείς το ξέρατε ότι σε κάθε άλλη περίπτωση πέρα από εργαζόμενο, μπορείς να σπρώχνεις και να διώχνεις τον άλλο; Ούτε εμείς, τώρα το μάθαμε.

Πράγμα που πάει κόντρα στα επόμενα stories της τραγουδίστριας, όπου υποστηρίζει ότι σέβεται την ανθρώπινη ύπαρξη. Αρκεί αυτή να εργάζεται εκείνη την ώρα, να είναι κάποιο παιδάκι και να μην κλέβει από τη λάμψη της όταν αναμένει να ακούσει το όνομά της να υποθέσουμε. Γιατί η συμπεριφορά της ίδιας και των συνεργατών της απέναντι στον «φίλο καλλιτέχνη» δεν το απέδειξε ακριβώς.

Σοβαρά τώρα, ένα συγγνώμη, έστω και ψεύτικο, για τα μάτια του κόσμου, θα ήταν προτιμότερο από αυτό.

Το ότι το συγκεκριμένο άτομο δε βρισκόταν εκεί για να δουλέψει δεν το κάνει λιγότερο άξιο σεβασμού, ούτε την πράξη λιγότερο κατακριτέα. Και για αυτό η παραπάνω απολογία δεν έπεισε κανέναν.

Το όνομα της Josephine τρεντάρει στο Twitter, ενώ επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, εκπροσωπώντας όλους όσους είδαν το στιγμιότυπο με τα λόγια της.

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 68 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET