ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Πάνω σε jet ski έκαναν τελετή αποφοίτησης στη Φλόριντα, να πώς θα πάρουμε το πτυχίο!

Δίνουμε ιδέες τώρα που γυρίζει!

2020 sucks, όλοι το ξέρουν αυτό. Η νεολαία όμως (κυρίως η φοιτητιώσα), το ‘χει νιώσει λίγο παραπάνω στο πετσί της κι έχει αποκτήσει ήδη, στα μέσα του έτους, αρκετούς λόγους να το μισεί. Κλειδαμπάρωμα στο σπίτι, άκυρο στις βόλτες, στα night outs, τα ποτά και τα ξενύχτια, σχεδόν σίγουρη αποτυχία στην ερχόμενη εξεταστική, μα κυρίως, γκρέμισμα ονείρων για τους τελειόφοιτους που περίμεναν πώς και πώς να το ζήσουν στην αποφοίτησή τους. Αυτό το τελευταίο πόνεσε πολύ.

Ωστόσο, άμα υπάρχει θέληση και φαντασία, όλα γίνονται καλύτερα.

Όταν δηλαδή η τελετή δε μοιάζει απαραίτητα κάπως έτσι, αλλά όπως σε σχολείο της Φλόριντα όπου οι μαθητές παρέλαβαν το απολυτήριό τους καβάλα σε ένα jet ski καταμεσής της θάλασσας κι όχι του δωματίου τους μπροστά από μια οθόνη, τότε μπορείς να πεις ότι το έζησες καλύτερα κι απ’ ό,τι υπό κανονικές συνθήκες.

Το λύκειο Somerset Island Prep στο Κι Γουέστ, αντί να επιλέξει την πιο trendy τελετή αποφοίτησης αυτήν την περίοδο, τη διαδικτυακή δηλαδή, το πήγε κάτι επίπεδα πιο πάνω, κάνοντας και πάλι την εμπειρία αυτή αξέχαστη στους μαθητές του.

Και μπορεί να μιλάμε για σχολείο, αλλά είναι κι αυτή μια ιδέα που εύκολα θα μπορούσαμε να εφαρμόσουμε στις δικές μας τελετές ορκωμοσίας. Τόση θάλασσα τριγύρω μας, στην οποία θα αργήσουμε να κάνουμε βουτιές με τέτοιο πρόγραμμα εξεταστικής, ας την εκμεταλλευτούμε έστω κι έτσι για τους άλλους αδικημένους της παρέας, τους τελειόφοιτους.

Το σκηνικό του εν λόγω σχολείου πάντως, είχε στηθεί έτσι ώστε ο διευθυντής να περιμένει σε μια σταθμευμένη βάρκα τον εκάστοτε μαθητή, για να του δώσει, μέσω μιας δαγκάνας για να αποφευχθεί η σωματική επαφή, το δίπλωμά του.

Εντωμεταξύ ούτε η καθιερωμένη ενδυμασία έλειπε, με τους μαθητές να φορούν την τύβεννό τους, το καπέλο τους, καθώς επίσης σωσίβιο γιλέκο και μάσκα.

Με λίγα λόγια, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από την τελετή που θα πραγματοποιούταν προ κορωνοϊού εποχή. Για την ακρίβεια, πιο πιθανό να ίσχυε το αντίθετο.

Κάπως έτσι λοιπόν, ερχόμαστε κι εμείς να προτείνουμε να ληφθεί σοβαρά υπόψιν μια τέτοια εναλλακτική ορκωμοσία στα πανεπιστήμια της χώρας.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET