ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

Πόσο σάπιος μπορεί να είσαι για να το κάνεις αυτό...

Neopolis Team

9 Ιουνίου, 2023

Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων δεν έχουν σταματημό, παρά τις διαστάσεις που παίρνουν και τα πρόστιμα που δίνονται στους δράστες.

Σε καθημερινή βάση ζώα υποφέρουν από τα χέρια ανθρώπων και όσα βήματα κι αν έχουν γίνει στο να καταγγέλονται οι δράσεις τους και στη συνέχεια να τιμωρούνται, πολλοί παραμένουν ατιμώρητοι, γιατί κανείς δεν τους έχει πιάσει πάνω στην ώρα της πράξης. Όπως στην παρακάτω περίπτωση.

Κάποιος από τους πολλούς «ευσυνείδητους» πολίτες που έχουμε σαν χώρα, ακολούθησε την τακτική που ακολουθούν συχνά όσοι ενοχλούνται από την παρουσία αδέσποτων συνήθως, δένοντας ένα νεογέννητο γατάκι σε σακούλα και πετώντας το στα σκουπίδια.

Το ζωάκι, μόλις λίγων ημερών, φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πίσω άκρα του, που πιθανόν είναι κι ο λόγος που πετάχτηκε στα σκουπίδια σαν χαλασμένο αντικείμενο! Για καλή του τύχη, τα νιαουρίσματα ήταν τόσο δυνατά, που τα άκουσε η κοπέλα – κάτοικος της Ιτέας, με αποτέλεσμα να ψάξει στα σκουπίδια και να εντοπίσει τη σακούλα όπου είχε αφεθεί για να πεθάνει από ασφυξία.

Τα σχόλια πολλά κάτω από τη σχετική ανάρτηση, με τα περισσότερα να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν έναν άνθρωπος να φερθεί έτσι σε μια ζωντανή ψυχή. Θα χρειαστεί να το αναρωτηθείτε για πολλούς εκεί έξω…

Η ενημέρωση για το γατάκι τουλάχιστον είναι θετική, αφού σημειώνεται πως είναι καλά στην υγεία του πέρα από το πρόβλημα που έχει στα πίσω πόδια του.

Το γατάκι είναι μαζί μας και είναι καλά, έχει ένα θεματάκι στα πίσω πόδια του και όπως δείχνει ο κύριος-κυρία που το είχε στην κατοχή του δε μπορούσε να βρει κάποιου άλλου είδους λύση παρά να του φερθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Το συγκεκριμένο ζωάκι έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και ευχόμαστε από εδώ και πέρα να ζήσει μέσα στην ασφάλεια και την αγάπη, όπως του αξίζει. Ευχόμαστε επίσης να βρεθεί ο δράστης και όλοι οι δράστες αντίστοιχων πράξεων, μπας και καθαρίσει επιτέλους αυτή η κοινωνία.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET