Αυτά είναι τα νέα iPhone 8 / 8 Plus / X που όλοι... «περιμέναμε;»!


Tα iPhone 8 / Plus & iPhone X παρουσιάστηκαν επίσημα από την Apple επιβεβαίωνοντας σχεδόν όλες τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων. Μπορούμε να πούμε για ακόμη μία φορά, ότι η Apple μας ενθουσίασε με την παρουσίαση των νέων iPhone αλλά δεν μπορούμε να «αφήσουμε να πέσει κάτω» και το θέμα της τιμής η οποία βρίσκεται στα ύψη.

iPhone 8 / Plus

Διαθέτουν γυάλινη οπίσθια επιφάνεια η οποία δένει πολύ ωραία αισθητικά με την οθόνη μέσω του περιμετρικού αλουμινένιου πλαισίου. Οι οθόνες (Retina HD display) έχουν αναβαθμιστεί με την προσθήκη της τεχνολογίας True Tone ενώ και τα ηχεία παρέχουν 20% μεγαλύτερη ένταση ήχου.

Ο 6-πύρηνος επεξεργαστής A11 Bionic (4x low-power ‘Mistral’ cores – 2x high-power ‘Monsoon’ cores) είναι 25% ταχύτερος σε σχέση με τον προγενέστερο A10 των iPhone 7 / Plus και συνοδεύεται από το πρώτο GPU chip που έχει σχεδιάσει η Apple.

Οι κάμερες (12Mpx) έχουν αναβαθμιστεί με νέους, μεγαλύτερους αισθητήρες που δέχονται 83% περισσότερο φως με ταχύτητα διαφράγματος f/1.8, f/2.8 και διαθέτουν νέα, βελτιωμένα φίλτρα θορύβου.

Όπως γνωρίζαμε ήδη από τις φήμες των τελευταίων μηνών, τα iPhone 8 / Plus υποστηρίζουν ασύρματη/επαγωγική φόρτιση (Qi open wireless standard) και Bluetooth 5.0.

To iPhone 8 θα διατεθεί προς πώληση στις 22 Σεπτεμβρίου (οι παραγγελίες ξεκινάνε στις 15 Σεπτεμβρίου) και θα προσφέρεται σε 2 εκδόσεις:

iPhone 8 64GB στα $699
iPhone 8 256GB στα $849

Το ίδιο και το iPhone 8 Plus:

iPhone 8 Plus 64GB στα $799
iPhone 8 Plus 256GB στα $949

Τέλος, το iOS 11 θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

iPhone X

Μετά την παρουσίαση των iPhone 8 o Tim Cook προχώρησε στην παρουσίαση ενός premium iPhone, του iPhone X. Και εδώ οι διαρροές που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό δεν έπεσαν έξω.

Μια τεράστια οθόνη που πιάνει ολόκληρο το μπροστινό μέρος με μια 5,8 ιντσών OLED super retina οθόνη και με γυάλινη πλάτη, όπως το 8.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι το iPhone X, κυκλοφορεί χωρίς home button, η οθόνη ενεργοποιείται απλά πατώντας στην οθόνη και επιστρέφετε στην αρχική οθόνη μετακινώντας με το δάχτυλο από κάτω προς τα επάνω για να φτάσετε στο multi-tasking περιβάλλον.

Το Touch ID έχει αντικατασταθεί με το "Face ID" και όπως όλα δείχνουν είναι το μέλλον του πώς ξεκλειδώνουμε τα smartphones μας. Η νέα λειτουργία βασίζεται στις μπροστινές κάμερες - οι οποίες είναι κάτι περισσότερο από μια απλή κάμερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Face ID θα λειτουργεί επίσης και τη νύχτα.

Το iPhone X θα διατεθεί προς πώληση από τις 3 Νοεμβρίου, ενώ οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν από τις 27 Οκτωβρίου.

Η τιμή του iPhone X ξεκινάει από τα $999 για την έκδοση των 64GB.

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team