ΕΛΛΑΔΑ

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας και ξεχώρισε για τη δύναμή της!

Απλά υπέροχη, έγινε πηγή έμπνευσης για ακόμη μια φορά!

Neopolis Team

2 Νοεμβρίου, 2021

Όσο η ιστορία με τις ρίγες έτρεχε χθες, μια άλλη γυναίκα έδειχνε το δρόμο προς τη δύναμη και την αγάπη για τον εαυτό μας. Την ώρα που κάποιοι σχολίαζαν ρούχα και κιλά, κάποιοι άλλοι αναδείκνυαν το πραγματικό νόημα της ζωής, κι αυτό δεν είναι η εμφάνιση.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι το πρόσωπο που θα μας έρχεται κάθε φορά στο μυαλό από εδώ και στο εξής, όταν βγαίνουν στην επικαιρότητα τόσο ρηχές και προσβλητικές συμπεριφορές. Είναι η πηγή έμπνευσης και δύναμής μας για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα και σίγουρα μας έκανε να βάλουμε κάποιες προτεραιότητες στις ζωές μας.

Η ίδια συνεχίζει τη δική της πάντως και με τη στήριξη πολλών ανθρώπων (διάσημων και μη) κάνει συνεχώς βήματα μπροστά, δίνοντάς μας την ώθηση να κάνουμε το ίδιο. Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο show του Tassos Mitropoulos στην Εβδομάδα Μόδας είναι ο ορισμός του «η ζωή προχωράει» ό,τι κι αν έφερε στο παρελθόν! Σημασία έχει με τι άτομα τη μοιράζεσαι και με τι ψυχή την απολαμβάνεις.

Όπως η ίδια δήλωσε άλλωστε πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξή της:

Έχω αποφασίσει ότι δεν μπορώ να πατήσω pause στη ζωή μου, μέχρι να τελειώσει η αποκατάστασή μου. Οπότε μέχρι τότε θα πρέπει να συνεχίσω να κάνω πράγματα στη ζωή μου, πράγματα της καθημερινότητας.

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση λοιπόν, η Ιωάννα βρέθηκε ανάμεσα σε γνωστά ονόματα (όπως της Αννίτας Ναθαναήλ και του Χάρη Σιανίδη) και παρακολούθησε την επίδειξη μόδας που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο. Η ίδια δήλωσε πως αγαπά πολύ τη μόδα, δίνοντας τις ευχαριστίες της στον Τάσσο που επιμελήθηκε το στυλ της, για το ρούχο που φόρεσε. «Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω.», σημείωσε.

Η φίλη της Αννίτα Ναθαναήλ από την άλλη, δήλωσε περήφανη για την πρόοδο της Ιωάννας, αναφέροντας πως «Το γεγονός ότι κατάφερε και έβγαλε τα συσφικτικά ενδύματα που φοράει 23 ώρες την ημέρα έστω και για λίγο, για να ντυθεί και να νιώσει κι εκείνη ωραία και όμορφη, είναι μία πολύ ειδική στιγμή και συγκινητική και πραγματικά χαίρομαι που βρίσκομαι δίπλα της και τη μοιράστηκα».

Την ίδια ώρα, ο θύτης της επίθεσής της, Έφη Κακαράντζουλα, έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών και τριών μηνών, ενώ οι υπόλοιποι θύτες πέφτουν πάνω στην ωραία πλευρά του ίντερνετ, που τους μαθαίνει ότι δεν έχουν το δικαίωμα να πληγώνουν ανθρώπους. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET