ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αυτό είναι το App που «κλέβει» τον κωδικό του Instagram σας!

Οι προσωπικοί κωδικοί και τα username εκατοντάδων χρηστών του instagram έχουν περιέλθει στα χέρια αγνώστων, οι οποίοι μπορούν να εισέλθουν στο λογαριασμό των κατόχων τους, χωρίς φυσικά να έχουν την άδεια τους. Για το παραπάνω θέμα, ευθύνεται μία εφαρμογή με το όνομα, InstaAgent, η οποία υποσχόταν ότι θα αποκάλυπτε στο χρήστη του Instagram, ποιοι κοιτάζουν […]

Default avatar

Guest Author

13 Νοεμβρίου, 2015

Οι προσωπικοί κωδικοί και τα username εκατοντάδων χρηστών του instagram έχουν περιέλθει στα χέρια αγνώστων, οι οποίοι μπορούν να εισέλθουν στο λογαριασμό των κατόχων τους, χωρίς φυσικά να έχουν την άδεια τους.

Για το παραπάνω θέμα, ευθύνεται μία εφαρμογή με το όνομα, InstaAgent, η οποία υποσχόταν ότι θα αποκάλυπτε στο χρήστη του Instagram, ποιοι κοιτάζουν το προφίλ του.

Την απάτη, ότι δηλαδή το application αποθήκευε username και password σε μη κρυπτογραφημένη μορφή και το προωθούσε, ανακάλυψε χρήστης του Instagram. O χρήστης τουίταρε αμέσως το συμβάν και η Google με την Apple δεν άργησαν να κατεβάσουν από τα App Markets τους την εφαρμογή.

Το συγκεκριμένο app, είναι από τα δημοφιλέστερα στο Appstore ανά χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο κα τις ΗΠΑ, καθώς η ανάγκη για απάντηση στο ερώτημα «ποιος βλέπει το προφίλ σας» έλκυε εκατομμύρια χρήστες.

Αν, λοιπόν, έχετε εγκαταστήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή… σβήστε την πριν να είναι αργά!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET