ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 8/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον […]

Neopolis Team

8 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγριεύουν σήμερα τα πράγματα στη δουλειά. Εσύ δεν έχεις διάθεση παρά μόνο να τελειώνεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τις υποχρεώσεις σου και ο/η προϊστάμενος σου μόνο να σου σπάσει τα νεύρα/το τσαμπουκά/τη διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν οι σκοτεινές σκέψεις που σε κατακλύζουν σήμερα είχαν φωνή, τότε μάλλον θα αισθανόσουν πως έχεις αρχίσει να το χάνεις. Όταν οι φοβίες απόρριψης μπλέκονται με κάθε σκέψη που πραγματοποιείς τότε είναι λογικό να μην θες να μιλάς σε άνθρωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δεν είναι η σταθερότητα που απεχθάνεσαι αλλά το να βλέπεις τις ζωές των ανθρώπων να βαλτώνουν. Ωραία, αφού απενοχοποιήσαμε τη λέξη μπορείς νʼ αρχίσεις να ξεδιαλύνεις σιγά σιγά τις εκκρεμότητες (κυρίως οικονομικές) σε μερικές επαγγελματικές συνεργασίες για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Λένε πως για να ανταπεξέλθει κάποιος/α σε σχέση με έναν/μια Καρκίνο πρέπει να είναι εξοπλισμένος/η με ιώβεια υπομονή και βουδιστική αυτοκυριαρχία. Σήμερα είναι από τις μέρες που ο/η σύντροφος σου θα δοκιμαστεί σε αυτές τις αρετές καθώς επιδίδεσαι στο αυτοκαταστροφικό σου hobby: Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Είναι πιθανό τις επόμενες μέρες να νιώσεις την ενέργεια του σώματος σου να πέφτει ή συνδυαστικά με την κυκλοθυμία σου να έχεις και σωματικές αντιδράσεις. Εγώ θα πρότεινα πάντως να μιλήσεις ευθέως γιʼ αυτά που σε βασανίζουν. Πίστεψε με, θα βρεις πρόθυμα αυτιά αυτή τη φορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λένε πως ο μεγαλύτερος φόβος ενός/μιας Παρθένου είναι να μην φανεί ανεπαρκής στα μάτια όσων περιμένουν από αυτόν/η, ένα αποτέλεσμα. Αν βρεθούν σήμερα κάποιοι που να σε κατηγορήσουν για τέτοια επαγγελματική συμπεριφορά μην χαμηλώσεις το βλέμμα. Φωτιά και τσεκούρι.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν το καλοσκεφτείς, λίγο έως πολύ τα νεύρα, οι παρεξηγήσεις, η ένταση, οι εκνευριστικοί συνάδελφοι δεν λείπουν ποτέ στο χώρο εργασίας σου. Όμως μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πόσο λιγότερη υπομονή και ανοχή δείχνεις εσύ σʼ αυτά τα φαινόμενα. Και τότε επανέρχεται η απεγνωσμένη ανάγκη νʼ αλλάξεις όλη σου τη ζωή και να μην αφήσεις τίποτα όρθιο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτές τις μέρες είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με την οικογένεια σου (ή την οικογένεια του/της συντρόφου σου) με αφορμή τις απόψεις και τα πιστεύω σου για το πώς θες να ζεις τη ζωή σου. Ναι είναι η γνωστή σου διαφωνία με τα κοινωνικά πρέπει που πάνε να σου επιβάλλουν, μόνο που αυτή τη φορά η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Και ένας/μια Σκορπιός που αισθάνεται πως βρίσκεται σε πόλεμο είναι ικανός/η για όλα…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τέρμα τα ημίμετρα. Είσαι σκληρό καρύδι και πρέπει να το αποδείξεις άμεσα για να ξαναβρεις το χαμόγελο σου! 1) Άμεσα επιχείρηση σκούπα σε μερικές φιλικές σχέσεις. Ρίξε το μήνυμα πως η έξοδος σου πλησιάζει αν δεν αλλάξουν στάση και δεν σε σέβονται λίγο περισσότερο. 2) Κάνεις πολύ δουλειά με τον εαυτό σου για να ξέρεις τι συμπεριφορές αξίζει μέσα σε μια σχέση – η έλλειψη εμπιστοσύνης και η κριτική δεν ανήκουν σʼ αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μπορεί σήμερα να σε κατηγορήσουν (ένας/μια συνεργάτης ή/και ο/η σύντροφος σου) πως είσαι σκληρός/η, αποστασιοποιημένος/η ή χωρίς συναισθήματα εξαιτίας της άρνησης σου να δίνεις σημασία σε παιδιάστικα τερτίπια. Ας πουν ότι θέλουν Αιγόκερε! Πλέον είσαι υπεύθυνος/η μόνο για τη δική σου ζωή και κανενός άλλου. Και σʼ όποιον/α αρέσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η ανάγκη να οργανώσεις εκ νέου το πρόγραμμα και την καθημερινότητα σου μοιάζει επιτακτική αυτές τις μέρες. Μην αργείς λοιπόν! Πιάσε την ατζέντα σου και αναδιέταξε τις υποχρεώσεις σου. Το χάος χτυπά την πόρτα και εσύ ψήνεις αμέριμνος/η κουλουράκια στην κουζίνα!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μερικές μέρες όσο πιο μόνοι νιώθουμε, όσο περισσότερο αιμορραγούν οι πληγές μας, όσο πιο σκληρός μοιάζει ο κόσμος τόσο πιο διασκεδαστική και χαρούμενη είναι η μάσκα που φοράμε. Αν το γέλιο σου κρύβει οργή και πόνο είναι καλύτερο να ξεσπάσεις αντί να καταπιέζεσαι. Ναι, μπορείς να το κάνεις στην αγκαλιά ενός/μια καλού/ης φίλου/ης.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET