ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 24/12/15

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις απαιτήσεις μιας σχέσης […]

Neopolis Team

24 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πιθανές διέξοδοι για να εκτονώσεις την ψυχολογική ένταση της ημέρας: 1) γυμναστήριο μέχρι εξάντλησης, 2) σεξ μέχρι πρωίας ή 3) επιβίβαση στο πρώτο εύκαιρο πλοίο/αεροπλάνο/ΚΤΕΛ/ανεμόπτερο/ελικόπτερο και τα λέμε σε κανένα μήνα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που επιθυμείς να απομακρυνθείς από τις απαιτήσεις μιας σχέσης (ή μια επαγγελματικής συνεργασίας) καθώς αισθάνεσαι πως δίνεις περισσότερα απ’ όσα λαμβάνεις πίσω. Μ’ άλλα λόγια σκοτούρες βράζουν μέσα σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, σήμερα υπάρχουν μόνο οι δικές σου ανάγκες, οι δικές σου απόψεις, τα δικά σου θέλω. Οι άλλοι γύρω σου μπορούν να τα δεχθούν ή να τα απορρίψουν, να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν. Όμως να προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο; Ας κρατάνε ασπίδα καλύτερα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν υπήρχε μετρητής έντασης στον εργασιακό σου χώρο, σήμερα θα χτυπούσε κόκκινο! Πάρε κεφάλια! Μη μασάς και μην υποχωρείς!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, φυσικά και δεν θα αφήσεις κανένα να σου μεταδώσει την πεποίθηση πως αυτή είναι μια ακόμη τσαγκαροδευτέρα! Έχει καλή διάθεση, θες να βρεθείς με φίλους/ες και κυρίως θες να μην σου σπάνε τα νεύρα με φλύαρες αρλούμπες στη δουλειά! Και τα καταφέρνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, καταλαβαίνεις πως σε όσο λιγότερες συζητήσεις αναλωθείς στη δουλειά, τόσο περισσότερο γρήγορος/η και συνεπής θα είσαι στις υποχρεώσεις σου. Και σήμερα ειδικά δεν θες να χαραμίσεις ούτε μια ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σου σαν υπερωρία!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ζυγέ, τι δεν πρέπει να κάνουμε αυτές τις μέρες είπαμε; Ναι, δεν θα είσαι εσύ αυτός/η που θα σπάει/θα υποχωρεί/θα κάνει το πρώτο βήμα για να αποκαθίσταται η επικοινωνία με συναδέλφους/συναδέλφους/φίλους. Κάτω τα χέρια από το κινητό, τώρα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, δεν χρειάζεσαι και πολλά πράγματα σήμερα για να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις: τη συντροφιά αυτών των ελάχιστων ανθρώπων που αποκαλείς δικούς/ες σου και για λίγες ώρες να αποκλείσεις όλο τον κόσμο με τα προβλήματα και τα διλλήματα του. Κάν’ το λοιπόν και μην το σκέφτεσαι απλώς!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που είναι τόσο εύκολο να ξεσπάσεις τα νεύρα και την ένταση σου στους λάθος ανθρώπους (συνήθως είναι αυτοί που έχεις πιο κοντά στην καρδιά σου) που θα ήταν προτιμότερο να ανασύρεις άμεσα τον αμυντικό σου μηχανισμό για να τη γλιτώσεις: φύγε μακριά, είτε για μια ώρα είτε για μέρες. (Κι αν θες παρέα, καλοδεχούμενη…)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προειδοποίηση: Αν νιώθεις εγκλωβισμένος/η στις επαγγελματικές σου επιλογές ή σε μια σχέση, σε καμία περίπτωση δεν φταίνε οι συνάδελφοι σου ή οι υφιστάμενοι σου για ξεσπάς τα νεύρα σου! Για συγκρατήσου λίγο σήμερα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εσύ το μόνο που θέλεις είναι η απολύτως απαραίτητη ηρεμία και ιδιωτικότητα σου και φίλοι/συγγενείς δεν σ’ αφήνουν σε ησυχία υπενθυμίζοντας σου συνεχώς τι “κατά την άποψη” τους κάνεις λάθος. Πόση υπομονή να επιδείξεις πια;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τίποτα δεν θα είναι ξανά όπως παλιά στον τρόπο που ανταποκρίνεσαι συναισθηματικά στον κόσμο γύρω σου. Βλέποντας γονείς, φίλους, ερωτικούς συντρόφους, συνεργάτες με τόσο ρεαλιστικά γυαλιά που σχεδόν απομυθοποίησες ό,τι συμβόλιζε για εσένα η λέξη «σχέσεις», έχασες ίσως το όνειρο μιας ιδανικής ζωής. Όμως αυτές τις μέρες θα συνειδητοποιήσεις πως κέρδισες κάτι σπάνιο: να φροντίζεις τον εαυτό σου σαν να ήταν σύντροφος/εραστής/φίλος/αδερφός.
Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET