ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 19/11/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ουφ, επιτέλους! Μια μέρα με φωτεινή διάθεση και όχι τη γνωστή γκρίνια και τα γκρίζα βλέμματα των γύρω σου. Και μια προειδοποίηση: Επειδή είσαι μανούλα στο να τσαλακώνεις μόνος/η σου τη διάθεση σου, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευέξαπτος/η! ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, πόσους ανθρώπους πρέπει να κινδυνέψεις να χάσεις […]

Neopolis Team

19 Νοεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ουφ, επιτέλους! Μια μέρα με φωτεινή διάθεση και όχι τη γνωστή γκρίνια και τα γκρίζα βλέμματα των γύρω σου. Και μια προειδοποίηση: Επειδή είσαι μανούλα στο να τσαλακώνεις μόνος/η σου τη διάθεση σου, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευέξαπτος/η!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, πόσους ανθρώπους πρέπει να κινδυνέψεις να χάσεις από τη ζωή σου μέχρι να καταλάβεις πως το μόνο που σου ανήκει από τον/την Άλλο/η είναι τα συναισθήματα που ΕΚΕΙΝΟΣ/Η επιλέγει να σου χαρίσει;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έτοιμος/η για μια νέα αρχή στην σχέση με τον/την σύντροφο σου; Ή, αν ανήκεις στους/στις ελεύθερους/ες Διδύμους, έτοιμος/η να παρατήσεις την εμμονή μʼ έναν/μια πρώην και την αρνητική στάση στον έρωτα και νʼ ανοίξεις την καρδιά σου ξανά; Ναι, όλα είναι πιθανά πλέον!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μεταξύ μας, έχεις απορροφηθεί τόσο πολύ με τις ερωτικές σου αναζητήσεις που σε όλους τους άλλους τομείς επικρατεί ένα χάος – επαγγελματικές εκκρεμότητες, αταξία στα ντουλάπια σου, άπλυτα στο νεροχύτη… Μα καλά πως δεν αρρωσταίνεις; Πριν οτιδήποτε άλλο, σήμερα κλείσει τα ανοιχτά σου μέτωπα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς το πρωί και δεν είσαι τσίτα από ακόμη ένα βράδυ ταραγμένου ύπνου. Κοιτιέσαι στο καθρέφτη και σʼ αρέσει η αντανάκλαση σου. Κυκλοφορείς έξω και με την κάθε ανάσα νιώθεις όλο και πιο ανάλαφρος/η. Αν καταφέρεις να αδιαφορήσεις και για την οικονομική σου ανασφάλεια θα σου αξίζουν όλα τα μπράβο του κόσμου…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, μήπως έχεις ξεχάσει πως αυτό που σου έδινε πάντα εσωτερική ηρεμία και πίστη στον εαυτό σου ήταν πως προστάτευες σαν ιερό τέμπλο τον προσωπικό σου χώρο και την ιδιωτική σου ζωή; Γιατί προσπαθείς να αντλήσεις αυτή την ηρεμία από υποκατάστατα όπως: κοινωνική καταξίωση, έρωτας, χρήμα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ακόμη και αν συνιστά αρχικά ψυχαναγκασμό, εν τέλει θα σου έκανε πολύ καλό σήμερα να μην αναλωθείς στην εκπλήρωση της ρουτίνας σου και να καταλήξεις στο βράδυ βλέποντας TV. Έχεις ανάγκη από επικοινωνία με ανθρώπους, από ανταλλαγή απόψεων, από μια τρισδιάστατη αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Και ναι, αυτό αρκεί σήμερα για να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, μην βάζεις με το μυαλό σου αρνητικές σκέψεις (Τι λέω κι εγώ τώρα ε; Σαν αν ζητώ από ένα ψάρι να μην κολυμπά). Ναι, είναι γεγονός πως αισθάνεσαι μια ανεξήγητη προσμονή, λες και κάτι σημαντικό πρόκειται να συμβεί σύντομα, όμως από αυτό το σημείο μέχρι να γίνεσαι Κασσάνδρα και να υπονομεύεις τη διάθεση και την ενέργεια σου, υπάρχει ένα τεράστιο χάσμα. Χαλάρωσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μήπως έφτασε η στιγμή να κοιτάξεις με ειλικρίνεια τις ανάγκες σου μέσα στη σχέση ή/και τις επαγγελματικές συνεργασίες σου; Μήπως συνεχίζεις να είσαι σε μια σχέση ή μια δουλειά για λόγους ρουτίνας, συνήθειας, περιπέτειας και όχι γιατί πραγματικά παίρνεις πράγματα από αυτές; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες ένα διάλειμμα για να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ναι, ναι ξέρω… Έχεις κουραστεί, δεν θες να βλέπεις ανθρώπους, θέλεις να χαλαρώσεις, έχεις άγχος για τη δουλειά σου. Μετά από αυτό το λογύδριο σου πως θα καταλήξεις σήμερα να είσαι “τραβάτε με κι ας κλαίω” και ούτε θα απομονωθείς, ούτε θα κοιμηθείς νωρίς, μην προσπαθείς να μου το εξηγήσεις. Μην! Δεν θέλω ρε παιδί μου! Κάνε ότι είναι να κάνεις χωρίς να δίνεις λογαριασμό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάθε Υδροχόος θέλει να αισθάνεται σαν αεροπλάνο. Να έχει την ικανότητα να πετάει από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο, νʼ αλλάζει προορισμούς απροειδοποίητα, να αναμιγνύει ανθρώπους και γνώσεις, νʼ ανακαλύπτει. Και όλο και συχνότερα τελευταία ένιωθες σαν ένα αεροπλάνο δεμένο μʼ ατσάλινα σχοινιά στο έδαφος, κάνοντας κύκλους γύρω από τον εαυτό σου. Τι λες; Αυτές τις μέρες να κόψουμε μερικά σχοινιά με το παρελθόν; Αγάπη σημαίνει ισότητα. Όποιος/α δεν σου συμπεριφέρεται σαν ίσο/η, δρόμο!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

“Είμαι Ιχθύς και σήμερα, ότι και να μου λένε, ότι και να ακούσω, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν/καμιά να μου χαλάσει τη διάθεση!”. Να επαναλαμβάνεται ανά 10 λεπτά σαν βουδιστικό μάντρα. Όχι δεν είναι ψυχαναγκασμός. Στην περίπτωση σου λέγεται υγιής εγωισμός!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET