ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 16/12/2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει μια τσαντίλα με τον εαυτό σου. Όσο κι αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αγκομαχούσες φιλίες και ανέλπιδους έρωτες, πίστεψε τον αστρολόγο σου, δεν θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον φρόντισε να ξεσπάσεις τα νεύρα σε εργασιομανία ή στο γυμναστήριο… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 […]

Neopolis Team

16 Δεκεμβρίου, 2015

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι από αυτές τις μέρες που σε πιάνει μια τσαντίλα με τον εαυτό σου. Όσο κι αναρωτιέσαι πως κατάφερες και ξοδεύτηκες τα τελευταία χρόνια σε αγκομαχούσες φιλίες και ανέλπιδους έρωτες, πίστεψε τον αστρολόγο σου, δεν θα τα καταφέρεις. Τουλάχιστον φρόντισε να ξεσπάσεις τα νεύρα σε εργασιομανία ή στο γυμναστήριο…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Μα κάθε φορά που δεν θες να δεις κάποιον/α (έχεις κι εσύ τα προβλήματα σου ρε αδερφέ!), να το εκλαμβάνει ο/η άλλος/η σαν απόρριψη και να σε πρήζει μετά. Πω ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ίσως κατά τη διάρκεια της ημέρας γίνει τόσο δύσκολο να βάλεις χαλινάρι στις σκέψεις σου που θα σε πιάσει πονοκέφαλος. Ίσως αρχίσεις να πνίγεσαι σε ενδεχόμενα, σκέψεις για το μέλλον, παράπονα για το παρελθόν. Ίσως πρέπει να σταματήσω να γράφω γιατί θα με διαολοστείλεις και ένα δίκιο θα το έχεις… Καλή δύναμη! Ciao!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
«Νιώσε με, σώσε με, και ότι θες σου προσφέρω!» κραυγάζει μια φωνούλα μέσα σου. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω η ερωτικές σου κραυγές Καρκίνε. Τα αυτιά του/της Άλλου/ης μοιάζουν να είναι βουλωμένα με κερί!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η προσπάθεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι τιτάνια. Η ψυχή σου είναι νηστική και το μόνο που θα γεμίσει τα κενά της είναι η αγάπη. Αχ, η αγάπη… Ωραία, πήρες τη δόση μελαγχολίας που είχες ανάγκη. Τώρα σήκω να ετοιμαστείς για το γραφείο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Εντάξει έχεις δίκιο, έχει παρακρατήσει το αστειάκι. Κάθε φορά που βάζεις το πρόγραμμα σου και τη ρουτίνα σου σε μια σειρά συμβαίνει κάτι (προβλήματα στην οικογένεια, εντάσεις με το σύντροφο, αλλαγές στο γραφείο) και σου το χαλάνε! Αλλά κι εσύ αφού το έχεις δει το έργο γιατί να φτάνεις στα όρια της εξάντλησης προσπαθώντας να τα προλάβεις όλα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ξέρεις όσο κανένας/καμιά πόσο φυλακισμένοι νιώθουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να ακολουθεί τις επιλογές και τις απαιτήσεις των άλλων. Εκτός από τους τσακωμούς υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της απόρριψης. Σήμερα επέλεξε να περάσεις εσύ καλά! Ναι, εσύ! ΕΣΥ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ακόμη κι αν η πρώτη λέξη που θα ʽρθει στο μυαλό σου σήμερα όταν αντικρίσεις τον/την προϊστάμενο σου είναι «Αϊ σιχτίρ», καλείσαι όχι μόνο να συγκρατηθείς αλλά και να υποδυθείς τον/την χαρούμενο/η υπάλληλο. Όχι, δεν το κάνεις για τα μούτρα του/της αλλά για να του/της δείξεις πως δεν μπορεί να σʼ επηρεάσει τόσο όσο νομίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μερικές μέρες (κι σήμερα είναι μια απ’ αυτές) μένεις ν’ αναρωτιέσαι αν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να εξηγείς σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους τον τρόπο που βλέπεις εσύ τη ζωή – τα μυαλά τους έχουν μείνει ερμητικά κλειστά, κι αυτό σε κάνει να νιώθεις τόσο μόνος/η…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
ΚΑΙ το σώμα σου έχει ανάγκες όμως εσύ δείχνεις να το ξεχνάς συστηματικά. Ασχολήσου με τον εαυτό σου, χαλάρωσε, περιποιήσου την εμφάνιση σου, κοιμήσου λίγο παραπάνω. Φωνάζει από μακριά πόσο στρεσαρισμένος/η είσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα θα έχεις μια υπέροχη μέρα, θα είσαι χαρούμενος/η από το πρωί ως το βράδυ και όλα θα σου πηγαίνουν καλά… (Αλήθεια τώρα, αισθάνεσαι όντως πιο όμορφα ακούγοντας ένα ψέμα;)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι μια από αυτές τις μέρες που το συναισθηματικό σου έρεβος σε καταπλακώνει σαν παλιρροϊκό κύμα. Γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολη η ζωή; Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται τα συναισθήματα τους; Γιατί κι εγώ φοβάμαι τόσο να πληγώσω τους άλλους, ενώ αυτοί δεν διστάζουν ποτέ; Γιατί; Γιατί; Γιατί; Κι ύστερα μου κάνεις παράπονα όταν σου προτείνω να αποκλείσεις αυτές τις εισβολές με εργασιοθεραπεία…

Πηγή: stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET