ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη | 05/12/2015

Όλα τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν… ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο […]

Neopolis Team

5 Δεκεμβρίου, 2015

Όλα τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Λες και όλοι ξύπνησαν με γλωσσοδιάρροια και κέφι να σε ζαλίσουν σήμερα. Και καθόλου δεν είσαι στη φάση αδερφάκι μου…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσπάθησε να μην γκρινιάζεις και να μην φαντασιώνεσαι διακοπές, άδειες, ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και αγκαλιές υπό το φως των αστεριών. Σήμερα ο χρόνος που μπορείς να αφιερώσει στην προσωπική σου ζωή είναι τα διαλλείματα για φαγητό ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κι αυτά κουτσουρεμένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο Πλούτωνας δουλεύει σε περισσότερα από ένα project όσο βρίσκεται στον 8ο οίκο σου. Από τη μια αλλάζει (επίπονα ίσως) την αίσθηση της μονιμότητας της συναισθηματικής και υλικής πραγματικότητας. Από την άλλη μεταμορφώνει τη σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά και τα κανάλια που διοχετεύεις την λίμπιντο σου όταν δεν βρίσκεις ανοιχτή τη διέξοδο του σεξ. Αυτές τις μέρες επανέρχονται πολλά από αυτά το θέματα στη ζωή σου απαιτώντας πειστικές απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Όχι δεν είναι ιδέα σου. Όλοι σήμερα μοιάζουν λες και έχουν ξυπνήσει στραβά και ψάχνουν αφορμή για να ξεσπάσουν! Μην γίνεις το εύκολο θύμα ξανά! Πρόσεχε και προστατέψου!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ξέρεις πως λειτουργούν αυτά. Σήμερα που εσύ έχεις διάθεση για κοινωνικότητα και λες καλημέρα με χαμόγελο, όλοι οι συνάδελφοι σου, προσπαθούν να σου μεταδώσουν τη μιζέρια και τα νεύρα τους. Και ύστερα σε λένε και εμπαθή αν τους διαολοστείλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θεωρώ τουλάχιστον σουρεάλ σκηνή να βρίσκεσαι τις επόμενες μέρες μπροστά από μια τηλεόραση, βλέποντας ελληνικές ή (προσφάτως) τούρκικες σαπουνόπερες και να μασαμπουκώνεις ταυτόχρονα σοκολάτες με το κιλό… Είπαμε να γίνεις λίγο πιο εσωστρεφής και να σοβαρέψεις, αλλά εσύ καταλήγεις να μεταμορφώνεσαι σε Καρκίνο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, ΟΚ, το καταλάβαμε. Θες να περάσεις τη μέρα με φίλους και οικείους. Δεν θες να δεις την είσοδο της δουλειάς ούτε ζωγραφιστή. Όμως τι να κάνουμε τώρα; Να τρέξουμε τα ρολόγια για να έρθουν οι επόμενες διακοπές από σήμερα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι από αυτές τις μέρες που νομίζεις πως είσαι ένας μικρός εξωγήινος, ένας επισκέπτης σʼ αυτό τον πλανήτη που όλοι σκέφτονται ανούσια και κοντόφθαλμα. Αν θυμόσουν που είχες κρύψει κι αυτό το διαστημόπλοιο να έφευγες μακριά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το επόμενο χρονικό διάστημα είσαι αναγκασμένος/η να κρίνεις αντικειμενικά πόσα και ποια από τα αληθινά σου ταλέντα και θέλω θυσιάζεις στο όνομα της υλικής εξασφάλισης. Εντάξει δεν θα παρατήσεις μια δουλειά που σε στηρίζει οικονομικά για να κυνηγήσεις παρανοϊκά όνειρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να συνεχίζεις να καταπιέζεις τα γνήσια χαρίσματα σου. Περισυλλογή πριν την αλλαγή…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τι να προσέξεις τις επόμενες μέρες για να κυλήσουν όλα ομαλά: 1) Τις αντιδράσεις σου απέναντι στους γονείς σου, που μπορούν να ανάψουν τη σπίθα ενός τσακωμού ακαριαία. 2) Αν χρειαστεί να εργαστείς, φρόντισε να το κάνεις σε ώρες που δεν προορίζονταν για τον/την σύντροφο σου ή κάνε ένα συμβιβασμό τέλος πάντων για να σε χαρεί κι εκείνος/η λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες θα σου βγαίνει φυσικά να κάνεις ειρήνη με μέλη της οικογένειας σου που είτε προσπαθείς να κατευθύνεις και να ελέγξεις ή που προσπαθούν εκείνοι/ες να ελέγξουν ή να πατρονάρουν εσένα. Είναι τόσο απλό αυτό που πρέπει να πεις (ή να καταλάβεις): «Όπως έχεις δικαίωμα εσύ να κάνεις λάθος επιλογές, έτσι έχω δικαίωμα να τις κάνω και εγώ. Οικογένεια σημαίνει με στηρίζεις στο λάθος και όχι με φυλακίζεις μακριά από αυτό.»

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι από αυτές τις μέρες που δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Η παραμικρή παρατήρηση, πρόκληση, εντολή που θα σου δώσει κάποιος/α (ακόμη κι αν αυτός/η είναι ο/η προϊστάμενος/η σου), γίνεται αφορμή είτε για να ξεσπάσεις με αδιανόητη ένταση, είτε να πέσεις σε βαθιά βαρυθυμία γιατί (για ακόμη μια φορά) θα έχεις καταπιεστεί.

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET