ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 04/02/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι […]

Neopolis Team

4 Φεβρουαρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξεκινά μια περίοδος που η εργασιακή ένταση φαίνεται να ατονεί και οι σχέσεις με τους προϊσταμένους σου να ηρεμούν. Μην τολμήσεις όμως να σκεφτείς πως όλα έφτιαξαν. Το σύμπαν σου δίνει ένα χρονικό διάστημα να ανασυνταχθείς με ηρεμία για την επόμενη μάχη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ξεκινά μια περίοδος που βρίσκεσαι σε απευθείας σύνδεση με αστείρευτα αποθέματα πνευματικής ενέργειας και διαύγειας. Προσπάθησε να τα κατευθύνεις (επιτέλους!) προς την επίτευξη μερικών προσωπικών στόχων και όχι για να διεκπεραιώνεις εντολές και ευθύνες άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τις επόμενες μέρες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη ταχύτητα στην καθημερινότητα σου, θα αναλαμβάνεις περισσότερες πρωτοβουλίες στην εργασία σου, θα απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ, τη διασκέδαση, την παρέα. Α κι αν θες να κατακτήσεις ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αυτές οι μέρες σε πάνε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μερικές συμβουλές που πρέπει να έχεις υπόψη σου για τις μέρες που έρχονται: 1) Οι σχέσεις στις οποίες ο/η σύντροφος σου δεν μπορεί να λειτουργήσει και με την αντικειμενική ματιά ενός φίλου/μιας φίλης συνήθως αποτυγχάνουν, 2) Το να ανοίγεσαι σε παρέες φίλων κάποιου/ας φίλου/ης είναι αφορμή για νέες σχέσεις και 3) κανείς/καμία σύντροφος δεν σε γνωρίσει ποτέ όσο οι φίλοι σου, οπότε μην τους παραμελείς όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δεν φταις εσύ που το μυαλό σου έχει αυτονομηθεί και προβάλλει αρνητικές σκέψεις σε κάθε πρόταση που ακούς και σε κάθε συζήτηση που κάνεις. Φταις όμως που αφήνεις μόνο το μυαλό σου να παίζει μπάλα και δεν ακούς τη ριμάδα την καρδιά σου που ξεφωνίζει πως έχεις ανάγκη από ρίσκο στην προσωπική σου ζωή και όχι από περισσότερο φόβο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πραγματικά πες στον αστρολόγο σου με ποιο τρόπο πρέπει να εκφραστεί για να σε πείσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να περιποιηθείς τον εαυτό σου λίγο! Δώσε ανάσες στο σώμα σου!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κυκλοθυμία, σκέψεις χωρίς αρχή και τέλος με αφορμή τις επαγγελματικές σου επιλογές (διαχρονικά ίσως…) και τεράστια συναισθηματική πείνα που σε φέρνει αντιμέτωπο/η με τη βασανιστική απορία: «Έχω αγαπηθεί ποτέ τελικά από κάποιον/α;». Αυτές τις μέρες το μόνο που σε σώζει είναι η αφοσίωση στη ρουτίνα σου, ακόμη κι αν δεν σʼ ευχαριστεί. Είναι η ευκολότερη διέξοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είναι από αυτές τις μέρες που νομίζεις πως είσαι ένας μικρός εξωγήινος, ένας επισκέπτης σʼ αυτό τον πλανήτη που όλοι σκέφτονται ανούσια και κοντόφθαλμα. Αν θυμόσουν που είχες κρύψει κι αυτό το διαστημόπλοιο να έφευγες μακριά…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αν τώρα μιλήσω για ερωτικά ενδιαφέροντα που ξυπνάμε μέσα στην παρέα σου και διλήμματα έρωτα – φιλίας, τι πιθανότητες έχω να μην με γιουχάρεις; Πάντως πέρα απ’ αυτά, τις επόμενες μέρες εκπέμπεις κοινωνική αύρα, μαγνητισμό και η διάθεση σου πιάνει τελική ταχύτητα. (ΥΓ: Κι αν το μυαλό σου επεξεργάζεται μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια, βρίσκεσαι σε επαφή με ανώτερα αστρικά vibes!)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν πριν από μερικούς μήνες έλεγες «Αλήθεια, δεν μπορώ να δουλέψω περισσότερο», τότε πλέον πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος/η που έχεις υπερβεί τα όρια σου… Χμ, δεν έπιασε η μπλόφα, ε; Δεν αισθάνεσαι ακριβώς περήφανος/η. Μάλλον παγιδευμένος/η σε μια στείρα πραγματικότητα; Ξέρεις τι λένε. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικές για συζητήσεις/αναζητήσεις εναλλακτικών λύσεων στον επαγγελματικό στίβο. Αντίστοιχα η καλύτερη εποχή για οργάνωση ταξιδιών στο εξωτερικό και για οργάνωση σπουδών ή αναζήτηση μεταπτυχιακών. Και αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σε απασχολεί, μπορείς να περάσεις το χρόνο σου αυξάνοντας τις ώρες που αφιερώνεις στην κοινωνική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Πολλοί/ες Ιχθύες εκεί έξω παίζουν επικίνδυνα με την προοπτική να παραδοθούν σε παράνομες/αλλόκοτες ερωτικές επιλογές, παραδομένοι/ες απόλυτα στο ένστικτο τους. Στο έχω ξαναπεί, αισθάνεσαι πως απουσιάζει το πάθος από τη ζωή σου και η απουσία αυτή δεν αντέχεται μέρες σαν τη σημερινή…

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET