ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/10/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες […]

Neopolis Team

3 Οκτωβρίου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όχι απλά ταχύτητα! Ηλεκτρική ένταση! Όποιος/α δεν μπορεί να ακολουθήσει σήμερα τους ρυθμούς που σκέφτεσαι και επικοινωνείς, ας είναι έτοιμος/η για την παγωμένη σου αδιαφορία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, σήμερα η μοναξιά δεν αντέχεται (με την έννοια πως αρκεί να μείνεις μόνος/η σου για πέντε λεπτά για να ξυπνήσουν όλες οι φοβίες σου). Φρόντισε συνεπώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας να τις περάσεις με καλή φιλική παρέα. Εκτός και αν είσαι σε σχέση – σ’ αυτή την περίπτωση ξέρεις τι να κάνεις….

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Και εκεί που βρίσκεσαι σε Επίπεδο Συναγερμού 5 για επιθέσεις και τσακωμούς στη δουλειά, ξαφνικά συνειδητοποιείς το προφανές: εσύ δεν έχεις κανένα λόγο να επιτεθείς ή να την πεις σε κανένα/καμία. Σε κάθε σύγκριση έχεις και ένα δυνατό σημείο, σε κάθε αντίδραση ένα επιχείρημα. Ε αν κάποιος/α επιμένει να φάει το κεφάλι του/της ας κοπιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κανείς/Καμιά δεν μπορεί να γίνει πιο εγωιστής/εγωίστρια από έναν/μια Καρκίνο και να πετάει παγάκια εκεί που μέχρι χθες μοίραζε φιλιά και χάδια. Από σήμερα σου είτε σου προσφέρουν (σύντροφος/φίλοι/συγγενείς) όσα προσφέρεις, είτε αδιαφορείς. Και φυσικά, έτσι σʼ αρέσεις!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αυτό που συνειδητοποιείς πως έχει ανάγκη είναι να συναναστρέφεσαι αυτές τις μέρες μόνο με τους ανθρώπους που θεωρείς κοντινούς στη καρδιά σου. Κανένας/Καμία παρείσακτος στην κλειστή αγκαλιά αγαπημένων που έχεις στη ζωή σου. Έτσι σʼ αρέσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Για πόσο καιρό μπορεί ένας/μια Παρθένος να κρατά μέσα του θυμό/ένταση/ψυχολογική πίεση; Πρακτικά, αν θέλει, μπορεί νʼ αντέξει μέχρι να σπάσει σωματικά και ψυχολογικά. Όμως επειδή πήρες δύο χρόνια με τον Κρόνο το μαθηματάκι σου, πλέον δεν πέφτεις στις ίδιες παγίδες. Διαολοστέλνεις με την παραμικρή αφορμή. Μη μασάς πουθενά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ισορροπείς σε μια ιδιόρρυθμη συναισθηματική τραμπάλα. Από τη μια η προοπτική της μοναχικότητας μοιάζει όλο και πιο προσιτή στις συνθήκες της ζωής σου αλλά, την ίδια στιγμή, ξυπνά και μια βαθιά απογοήτευση πως μάλλον ήσουν μόνος/η μια ολόκληρη ζωή. Όταν οι σχέσεις μοιάζουν με παγωμένο αγγλικό αστείο στο οποίο κανείς δεν γελάει, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξεις target group.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολλοί/ες πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάτι εκεί έξω που μπορεί να σε κάνει να αφεθείς. Πόσο λάθος έχουν. Φυσικά και μπορείς να νιώσεις γαλήνη. Φυσικά και οι μύες σου μπορούν να μπουν σε λειτουργία διαστολής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σου δείχνει έμπρακτα αυτός/η που βρίσκεται δίπλα σου πόσο σημαντικός/η είσαι για την ζωή του/της. Η διαφορά είναι πως, σε αντίθεση με όλους τους άλλους, εσύ δεν θα του/της το πεις ποτέ αλλά θα ανταποδώσεις στην νιοστή. Να η ευκαιρία σου! Σήμερα! Τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τα επαγγελματικά σχέδια που δεν έχεις πραγματοποιήσει, οι προσδοκίες που έχεις για το μέλλον αλλά και τα λάθη που έκανες στο παρελθόν και σε έχουν οδηγήσει στη ρουτίνα που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή, θα στριφογυρίζουν στο μυαλό σου τις μέρες που έρχονται. Αυτό είναι μια υπενθύμιση πως είσαι άνθρωπος όσο όλοι μας, που σημαίνεις πως πρέπει να πάψεις νʼ αυτοτιμωρείσαι για τα λάθη σου ή να πιστεύεις πως από εδώ και στο εξής θα είσαι αλάνθαστος/η.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Όποιος/α θεωρεί πως ένας/μια Αιγόκερως σκέφτεται συνεχώς τη δουλειά του, είναι γελασμένος/η. Όμως έτσι σʼ αρέσεις, να δείχνεις τον καλύτερο/πιο χαμογελαστό/party animal κομμάτι του εαυτού σου στους λίγους/ες που έχεις την τύχη να τους ονομάζεις φίλους/ες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, αν σήμερα νιώσεις πως σε κριτικάρουν άδικα στη δουλειά ή ο/η προϊστάμενος/η σου μοιάζει να τα έχει για έναν ανεξήγητο λόγο μαζί σου, δεν είναι λύση η έκρηξη θυμού. Δεν θα χαλάς τώρα την ηρεμία σου για τον/την κάθε κομπλεξικό/ή εκεί έξω…

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, αν πιάσεις τον εαυτό σου να ταξιδεύει με το νου, να ξεχνιέται ή με την κάθε ευκαιρία να αποσπάται η προσοχή σου, προσπάθησε να σε επαναφέρεις στην τάξη. Είναι επικίνδυνο σήμερα να μην είσαι συγκεντρωμένος στη δουλειά σου.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET