ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/09/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Θες να τα πεις έξω απʼ τα δόντια σε μερικούς συναδέλφους ή σʼ έναν/μια φίλο/η; Έχεις παράπονα, προβλήματα ή διαφωνίες με τον/την σύντροφο σου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα με επικοινωνία και όχι εκσφενδονισμό αντικειμένων… ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες […]

Neopolis Team

3 Σεπτεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θες να τα πεις έξω απʼ τα δόντια σε μερικούς συναδέλφους ή σʼ έναν/μια φίλο/η; Έχεις παράπονα, προβλήματα ή διαφωνίες με τον/την σύντροφο σου; Σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για να λυθούν αυτά τα προβλήματα με επικοινωνία και όχι εκσφενδονισμό αντικειμένων…

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είναι μια απʼ αυτές τις μέρες που η δουλειά δεν μοιάζει τόσο με κάτεργο αλλά σαν την μόνη διέξοδο ώστε να μην βασανίζεσαι από σκέψεις για το μέλλον σου. Κι αυτό είναι σωτήριο μέρες σαν τη σημερινή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η διάθεση που επικρατεί αυτή την Δευτέρα είναι: «Μην ασχολείστε μαζί μου όσο εγώ ασχολούμαι με τη δουλειά μου». Όχι, δεν είναι πάντα για κακό να μην λες πολλά λόγια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Καρκίνε, αν και θα έχεις τα διαστήματα σιωπής και αποστασιοποίησης σου, παρόλʼ αυτά δεν πρόκειται να σε πάρουν από κάτω σήμερα. Κι αυτό είναι σημάδι πως κάτι αλλάζει στην ψυχολογία σου. Ναι, καλό το λες…

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Λέοντα, βγαίνουμε έξω για να ξεχαστούμε από τα προβλήματα μας κι όχι για να γυρίζουμε πίσω σ’ αυτά συζητώντας άσκοπα σαν τους 300 του ελληνικού κοινοβουλίου. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να σε απασχολεί η καριέρα σου ακόμη και αν δεν δουλεύεις!, 2) Να επισκεφθείς εκείνο το μαγαζί/εστιατόριο/γκαλερί που εδώ και καιρό επιθυμείς, 3) Να κλείσεις το κινητό κατάμουτρα στη μάνα σου μετά την 5η κλήση ανά ώρα. Και απαγορεύεται: Να συζητήσεις για οικογενειακά προβλήματα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ξυπνήσεις με ταξιδιάρικη διάθεση… 2)… και να την μετατρέψεις σε μια ημερήσια εκδρομή με καλή παρέα… 3)… ή πολύ απλά να λείπεις συνέχεια από το σπίτι! Και απαγορεύεται: Ε όχι και να μείνεις μέσα βλέποντας πάλι DVD!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αυτές τις μέρες επιτρέπεται: 1) Να ρισκάρεις καινούργιες γνωριμίες… 2)… ακόμη και αν η κυνηγετική σου διάθεση ξενερώνει την παρέα σου… 3)… που δεν θα ξεκολλάς κατά τα άλλα από πάνω τους. Και απαγορεύεται: Να φοβηθείς πως ο/η αμέσως επόμενος/η που θα συναντήσεις θα είναι εξίσου σκάρτος/η με τον/την πρώην.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αιγόκερε, σήμερα, όχι μόνο δεν συγχωρείται η ονειροπόληση στη δουλειά σου, αλλά όποτε πας να το τολμήσεις, θα σε πιάνουν στα πράσα και θα ακούς και παρατηρήσεις από πάνω. Μην δίνεις δικαιώματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, σε παρακαλώ βάλε το μυαλό σου σε λήθαργο για τις επόμενες μέρες κι άσε το σώμα σου να περνά τα μηνύματα εκ μέρους. Ναι, αν είσαι σε σχέση απόλαυσε τον/την με όλες τις αισθήσεις σου. Αν όχι, θυμήσου πόσο προκλητικός/η και γοητευτικός/η είσαι όταν ΔΕΝ σκέφτεσαι (που για εσένα είναι συνώνυμο του παραλογίζεσαι)!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Δεν σου φταίει κανείς αν δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου, αν από σήμερα κιόλας προσπαθείς να βοηθήσεις τους πάντες (συναδέλφους, σύντροφο, συγγενείς) να ανέβουν ψυχολογικά. Αφοσιώσου σ’ εσένα! Δεν το αξίζεις στην τελική;

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET