ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 03/03/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη! […]

Neopolis Team

3 Μαρτίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν καταφέρεις η μέρα να κυλήσει ομαλά, δηλαδή να εργαστείς και όχι να σκοτωθείς κι αντί να επιμένεις (που πάντα σου δημιουργεί νεύρα) απλά να αδιαφορείς για τις διαφωνίες των γύρω σου, τότε θα είναι τέτοια η αίσθηση ηρεμίας που θα νιώσεις, που δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και θα μπορούσες να είσαι ένας/μια επικοινωνιακός/η χαμαιλέοντας σήμερα και να αναλωθείς σε επαφές, συναντήσεις και εξόδους, η ανάγκη για να μείνεις με τον εαυτό σου και άντε με ένα – δύο οικεία πρόσωπα μάλλον υπερισχύει…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σε πνίγει η ρουτίνα σήμερα. Σε πνίγει αφόρητα. Όχι δεν θες να κάνεις άλλες επικοινωνίες από τη δουλειά. Όχι δεν θες να σκέφτεσαι τα data του Excel και αν θα πιάσεις το στόχο ως το τέλος του μήνα. Ουφ! Αέρα! Αέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν δεν ανήκεις σε εκείνους/ες τους/τις Καρκίνους που έχουν μείνει στην παιδική ηλικία και περιμένουν ακόμη από την ζωή να τους φέρνει απλόχερα ότι έχουν ανάγκη, τότε σήμερα θα είσαι έξω στον κόσμο γνωρίζοντας πως δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο για να σου φτιάξει η διάθεση από μια καλή παρέα και μια γλυκιά βραδιά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αποπνέεις αέρα υπεροχής και επικοινωνιακό δυναμισμό ισχύος ατμοηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ. Συνεπώς γιατί δεν επιδιώκεις να κάνεις τώρα συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον; Ε; Ε;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα πράγμα που πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις αυτές τις μέρες είναι η ανταπόκριση αυτών που θες/σκέφτεσαι/χρειάζεσαι με αυτά που βγαίνουν από το στοματάκι σου. Μετάφραση: Ξεκίνα να λες αυτό που νιώθεις χωρίς να κολλάς!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ιδανικά η μέρα θα έπρεπε να ξεκινήσει με σεξ, μετά τη δουλειά να ακολουθήσει σεξ και η βραδιά να κλείσει με σεξ. Αν δεν υπάρχει υποψήφιος/α συνοδοιπόρος για ταξίδια πάθους στα αμαρτωλά σεντόνια σου έχασες! Ίσως προλαβαίνεις βέβαια να καλύψει τα χαμένα επεισόδια μέχρι το βράδυ. Οπότε που καταλήγουμε; Δεν μένουμε μέσα σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή μέρα ίσως αποδειχτεί η πιο ευχάριστη/ήρεμη/χαλαρή που έχεις περάσει εδώ και πολύ καιρό. Κι αυτό γιατί σήμερα ξυπνάς με ανανεωμένο το Σκορπίσιο σου χάρισμα να περνάς εκστατικά με τους ανθρώπους που έχεις κοντά στην καρδιά σου (σύντροφο ή φίλους) και να αδιαφορείς παγερά για τον υπόλοιπο πληθυσμό του πλανήτη Γη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, τη στιγμή που προσπαθείς με αγωνία να βρεις ένα σταθερό στίγμα σε αυτό το συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε πείσουν με εμμονή πως τα έχεις όλα υπό έλεγχο. Είναι να μην αναρωτιέσαι ποιος τα έχει χάσει τελικά, ο κόσμος ή εσύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξέρεις τι σου λείπει πολύ τελευταία; Να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είτε πρόκειται για φίλους, είτε για τον/την σύντροφο σου, έχεις ανάγκη σήμερα να σου δείξουν πόσο σημαντικός/η είσαι γιʼ αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μην απορείς από που αντλείς τόσες δυνάμεις και καταφέρνεις όχι μόνο να μην παραμελείς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να δίνεις το περίσσευμα των αντοχών σου υποστηρίζοντας και προστατεύοντας με όποιο τρόπο μπορείς όσους/ες θεωρείς οικείους/ες σου. Είδες που αν θες όλα τα μπορείς;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μόνο με τους/τις φίλους/ες σου επιτρέπεται να μοιράζεσαι τα μυστικά σου, να αναλύεις τις σκέψεις και να εκφράζεις τα συναισθήματα σου. Αν το κάνεις με κάποιον/α που φλερτάρεις ή ξέρεις ότι σε ποθεί, δίνεις δικαιώματα και περιπλέκεις καταστάσεις και μετά τρέχεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Πρόσεχε!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET