ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 01/09/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Αυτές τις μέρες διακατέχεσαι από μια συμπαγή εσωτερική ηρεμία ακόμη κι αν οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον γίνονται πιο […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Όποιος/α μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σου απλά, γρήγορα και πρακτικά είναι ευπρόσδεκτος/η. Όποιος/α δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτές τις 3 συνθήκες καλύτερα να μην μπει καν στον κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αυτές τις μέρες διακατέχεσαι από μια συμπαγή εσωτερική ηρεμία ακόμη κι αν οι απαιτήσεις στο εργασιακό περιβάλλον γίνονται πιο φορτικές από ποτέ κι ο κόσμος εκεί έξω κρύβει δύο σουβλερούς κυνόδοντες κάτω από γοητευτικό χαμόγελο του.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ναι ΟΚ, το καταλάβαμε. Θέλεις να σε αφήσουμε στην ησυχία σου, να αντιμετωπίσεις με δυναμισμό και χωρίς καμία βοήθεια τον εργασιακό χαμό που μοιάζει σαν ποτάμι λάβας έτοιμο να σε καταπιεί από στιγμή σε στιγμή. Πάντως εμείς (οι φίλοι/ες σου, οι γνωστοί/ες σου, οι εν δυνάμει μελλοντικοί σου έρωτες) είμαστε εδώ αν μας χρειαστείς…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Επικοινωνιακές ικανότητες στο φουλ και ταχύτητα σκέψης άνω του συνηθισμένου. Αν έχεις σημαντικές επικοινωνίες και συζητήσεις να κάνεις με συνεργάτες/φίλους δρομολόγησε τις άμεσα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα επιβάλλεται αλλαγή στρατηγικής! Μέχρι χθες περίμενες να σου την πουν για να πάρεις φόρα. Σήμερα παίρνεις φόρα και την λες εσύ σε όποιον/α το παίζει τεμπέλης/α ή πολύ κουρασμένος/η στην δουλειά. Στο είπα, είναι να μην αισθανθείς πως μπαίνεις στο επίκεντρο. Είσαι ικανός/η για θαύματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πόσες φορές έχεις καταφέρει τους τελευταίους μήνες, μια μέρα που ξεκινούσε με καλή διάθεση και ενέργεια, να την καταστρέφεις με το πρώτο στραβό/αναπάντεχο/ανατρεπτικό γεγονός που εμφανιζόταν; Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, αρκεί να μην το κάνεις και σήμερα!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εδώ και μερικές μέρες η έλλειψη ενθουσιασμού σου έχει γίνει μια παγιωμένη αλλά ανεκτή πραγματικότητα. Εκτός ίσως από σήμερα που κάθε άλλο παρά μπορείς νʼ ανεχτείς ακόμη μια μέρα καρμπόν με όλες τις υπόλοιπες 364 του χρόνου. Όταν η μελαγχολία μετατρέπεται σε θυμό κι ο θυμός σʼ οργή, είναι ζήτημα ωρών να ξεσπάσει η καταιγίδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκορπιέ, πρόσεξε λίγο την συμπεριφορά σου σήμερα, γιατί είναι μια από αυτές τις ημέρες που δεν είσαι σίγουρος/η αν ο έρωτας είναι ναρκωτικό, κινούμενη άμμος, η αχίλλειος πτέρνα σου ή ο δρόμος για την λύτρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Από σήμερα και για λίγες μέρες ακόμη στην εργασία σου οφείλεις να εμπιστεύεσαι αποκλειστικά το ένστικτο σου και καθόλου τα λόγια που ακούς, όσο λογικά κι αν φαντάζουν εκ πρώτης όψεως. Και μη σε νοιάζει αν ο/η προϊστάμενος σου ή οι συνάδελφοι σου σε κατηγορήσουν για ανυπακοή ή εγωπάθεια. Δεν είναι μακρινή η μέρα που θα ζητήσουν συγγνώμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ακόμη και οι αυστηρότεροι/ες των Αιγόκερων, αυτοί/ες που λένε πως απολαμβάνουν τη μοναξιά τους, θα ξυπνήσουν σήμερα με μια λαχτάρα να υπήρχε ένας άνθρωπος να μοιραστούν μερικές τρυφερές στιγμές. (Εντάξει θα μείνει μεταξύ μας, μην ανησυχείς…)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, συνήθως σε διασκεδάζουν αυτές οι φαινομενικές αλλαγές στο χαρακτήρα σου που ξεκινούν από την διάθεση σου να εντυπωσιάσεις τον/την άλλο/η (φίλο/η ή σύντροφο). Έστω όμως ότι σήμερα ξυπνάς και ανακαλύπτεις πως δεν είναι πια φαινομενικές αλλά μόνιμες και έχεις γίνει ένας/μια άλλος/η για να συντηρήσεις κάποιες σχέσεις. Τι κάνεις τότε;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, ακόμη και αν βιώνεις σύνδρομο στέρησης ρομαντικών ταινιών, ακόμη και αν λιγουρευτείς ένα οικογενειακό παγωτό σοκολάτα ή μια τούρτα σοκολατίνα, ακόμη και αν θέλεις να βάλεις στο repeat το I will always love you, αντιστάσου! Το ξέρεις πως αυτές είναι οι πρώτες ενδείξεις πως κατρακυλάς στην απομόνωση. Ξετίναξε από πάνω σου την κυκλοθυμία και βγες έξω να σε χτυπήσει φρέσκος αέρας! Με παρέα φυσικά!

Πηγή: Stardome.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET