ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Πώς περνάς την ημέρα των γενεθλίων σου στα 20 vs Πώς την περνάς στα 30!

Είτε σου αρέσουν είτε δεν σου αρέσουν, δεν μπορείς να τα αποφύγεις! Η μέρα των γενεθλίων είναι παρόμοια με εκείνη του νέου έτους. Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις λογαριασμούς, να ανανεωθείς, να κάνεις νέα σχέδια και αυτήν την φορά να τα πετύχεις. Τα συναισθήματα, όμως που μας προκαλεί αυτή η μέρα, διαφοροποιούνται με την ηλικία. Το […]

Default avatar

Guest Author

11 Ιουλίου, 2016

Είτε σου αρέσουν είτε δεν σου αρέσουν, δεν μπορείς να τα αποφύγεις! Η μέρα των γενεθλίων είναι παρόμοια με εκείνη του νέου έτους. Νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις λογαριασμούς, να ανανεωθείς, να κάνεις νέα σχέδια και αυτήν την φορά να τα πετύχεις. Τα συναισθήματα, όμως που μας προκαλεί αυτή η μέρα, διαφοροποιούνται με την ηλικία. Το ίδιο και ο τρόπος που τα αντιμετωπίζουμε! Για να ρίξουμε μια ματιά στο battle των εικοσάχρονων και των τριαντάχρονων με την ημέρα των γενεθλίων τους!

Τα γενέθλια στα 20 

1. Το γνωστοποιείς παντού.

Πας ταξίδι; Βρίσκεις τρόπο να το αναφέρεις και χαίρεσαι μόνος/η σου! Λατρεύεις τις ευχές, λατρεύεις τα φιλιά και τα κεράσματα δίνουν και παίρνουν! Έχεις γενέθλια και είσαι ξεχωριστός/ή! Είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη μέρα του κόσμου.

bday-cake

2. Το αλκοόλ πρωταγωνιστεί.

Το έχεις ανάγκη όσο ποτέ! Θέλεις να πιεις, να γλεντήσεις, να το ξενυχτήσεις και να πας παραπατώντας στο σπίτι σου (δεν έχει καμία σημασία αν έκανες το ίδιο και μια μέρα πριν)!

bday-

3. Open party κανείς;

“The more the merrier” mood on! Γιατί μπορείς!

lets-party

4. Λίστα μελλοντικών επιδιώξεων (παιχνιδάκι!)

Θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα! Οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου! Δεν θα πέσεις στα λάθη των προηγούμενων ετών. Θα κάνεις όσα δεν έκανες ποτέ. Είναι η ώρα!

its-my-bday

5. Η επόμενη μέρα είναι γεμάτη ενεργητικότητα και σχέδια.

“It’s the first day of the rest in your life” mood on. Νιώθεις πιο ενεργητικός/ή από ποτέ, ή έστω θα νιώσεις όταν τελειώσει η επήρεια του hangover σου.

happy

6. Η κρίση ηλικίας κοντεύει.

Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι μεγαλώνεις και πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου σιγά σιγά. Μπορεί να μελαγχολήσεις, αλλά συνήθως δεν κρατάει για πολύ.

why-god

7. Νιώθεις τυχερός για τα άτομα που έχεις δίπλα σου.

Μπορεί να μην τους το λες συχνά, αλλά χαίρεσαι για τους φίλους που έχεις, αγαπάς τους δικούς σου και ξέρεις με την στήριξη όλων τους τα όνειρά σου μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είναι οι σύμμαχοί σου!

happy-bday

Τα γενέθλια στα 30 

1. Δυσκολεύεσαι να θυμηθείς τι μέρα πέφτουν.

Για έναν περίεργο λόγο, η μνήμη σου αρχίζει να φθίνει! Συχνά παραλείπεις να το αναφέρεις και το περισσότερο που κάνεις είναι να κουβαλήσεις ένα κουτί γλυκά στη δουλειά. Αν πάλι, σου κάνουν έκπληξη οι συνάδελφοι, κοκκινίζεις, σκύβεις το κεφάλι και γελάς. Κατά βάθος το χαίρεσαι, αλλά υποστηρίζεις πως «δεν έπρεπε» (να κάτι που στα 20 δεν θα υπήρχε περίπτωση να ξεστομίσεις!).

cake

2. Προτιμάς κάτι χαλαρό ή οικογενειακό να τα γιορτάσεις.

Αν έχεις οικογένεια, τι καλύτερο από το να σβήσεις τα κεράκια σου μαζί τους; Αλλά και να μην έχεις κάνει ακόμα τη δική σου οικογένεια, το χαλαρό κλίμα δεν το αλλάζεις με τίποτα.

candle

3. Όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο.

Οι στενοί σου φίλοι είναι υπεραρκετοί για να γιορτάσεις αυτή τη μέρα. Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω.

clap

4. Σκέφτεσαι τι έχεις κάνει στη ζωή σου.

Και είτε έρχεται η ικανοποίηση είτε η κατάθλιψη. Φαντάσου να κλείνει άλλος ένας κύκλος και να μην έχεις τολμήσει να κάνεις ένα βήμα προς τα όνειρα που πάντα είχες. Σκέφτεσαι τα ταξίδια που δεν έκανες, τη δουλειά που δεν κυνήγησες, όλα τα ρίσκα που κάποτε δεν πήρες.

cakee

5. Την επόμενη μέρα ή έχεις παραβλέψει τα γενέθλια ή δεν είσαι στα καλά σου.

Σε όλες τις περιπτώσεις, η ενεργητικότητα που νιώθεις δεν είναι και στα υψηλότερα επίπεδα, εκτός κι αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος/η με τη ζωή σου.

yummy

6. Η κρίση ηλικίας ήρθε.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να αρχίσεις να πίνεις για να ξεχάσεις. Να κάνεις ό,τι κάνουν οι εικοσάρηδες και είχες παραβλέψει να κάνεις τότε. Ναι, κρίση ηλικίας το λένε.

happybday

7. Αγαπάς τα άτομα που έχεις κοντά σου.

Κι έχεις μάθει να τους το δείχνεις με τον τρόπο σου!

haht

 

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET