ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η ΙΚΕΑ φέρνει την ψηφιακή δωροκάρτα, για να χαρίσεις δώρα στους αγαπημένους σου πιο εύκολα από ποτέ!

Θα μας βολέψει πολύ φέτος!

Neopolis Team

2 Δεκεμβρίου, 2020

H ΙΚΕΑ, θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές δώρων στους λάτρεις των ειδών σπιτιού και διακόσμησης, δημιούργησε τη νέα ψηφιακή δωροκάρτα, δίνοντας τη δυνατότητα online επιλογής, σε όσους αναζητούν το κατάλληλο δώρο για κάθε περίσταση. Τώρα, οι πιο όμορφες και δημιουργικές προτάσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, έρχονται ακόμα πιο κοντά, με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σου!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο ΙΚΕΑ.gr και να «γεμίσεις» μία ψηφιακή δωροκάρτα ΙΚΕΑ με το ποσό που επιθυμείς, από 5€ έως 500€, επιλέγοντας ανάμεσα σε 5 μοντέρνα εικαστικά που θα κάνουν το δώρο σου να ξεχωρίσει!

Για να δώσεις μια ακόμα πιο προσωπική πινελιά στην αποστολή σου, η ΙΚΕΑ σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις ένα προσωποποιημένο μήνυμα για τον παραλήπτη της δωροκάρτας και να ορίσεις, επίσης, την ημέρα και την ώρα που επιθυμείς να το λάβει, μέσω e-mail.

Ακόμη, για να είσαι σίγουρος ότι η παράδοση του δώρου ολοκληρώθηκε όπως είχες προγραμματίσει, θα λάβεις κι εσύ ένα ειδικό μήνυμα-ειδοποίηση που επιβεβαιώνει ότι το δώρο σου παραδόθηκε επιτυχώς, τη σωστή στιγμή, στον παραλήπτη του.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στις αγορές σου, η ΙΚΕΑ σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τη δωροκάρτα για μερική ή ολική εξόφληση του ποσού, οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε διάστημα τριών ετών, και να ενημερωθείς για το διαθέσιμο υπόλοιπο σε οποιοδήποτε ταμείο ή μέσα από το ΙΚΕΑ.gr!

Με τις ψηφιακές δωροκάρτες ΙΚΕΑ οι αγαπημένοι σου θα μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα ΙΚΕΑ, επιλέγοντας ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από τα καταστήματα IKEA και το ΙΚΕΑ e-shop, πιο εύκολα από ποτέ. Αυτές τις γιορτές, μπορείς να κάνεις την ανταλλαγή δώρων… «παιχνίδι», χαρίζοντας στους αγαπημένους σου το δώρο της επιλογής τους, απλά με ένα κλικ!

Ανακάλυψε την ψηφιακή δωροκάρτα ΙΚΕΑ και αμέτρητες επιλογές προϊόντων στο ΙΚΕΑ.gr για να δώσεις χαρά στους αγαπημένους σου!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET