ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 ιδέες που θα κάνουν πιο πικάντικες τις εμπειρίες με τον/τη σύντροφό σου!

Οι καινούριες σχέσεις είναι πάντα συναρπαστικές, ειδικά σε ό,τι αφορά το σεξ. Ο ένας εξερευνά το σώμα του άλλου, κάνει στην άκρη τα ταμπού και τις προκαταλήψεις του και γενικότερα κάνει την κάθε φορά διαφορετική. Οι σχέσεις για να εξελιχθούν, έχουν ανάγκη από εμπιστοσύνη κι αμοιβαιότητα. Από την άλλη μεριά, όσο ο καιρός περνάει, το […]

Mademoisex

23 Φεβρουαρίου, 2017

Οι καινούριες σχέσεις είναι πάντα συναρπαστικές, ειδικά σε ό,τι αφορά το σεξ. Ο ένας εξερευνά το σώμα του άλλου, κάνει στην άκρη τα ταμπού και τις προκαταλήψεις του και γενικότερα κάνει την κάθε φορά διαφορετική. Οι σχέσεις για να εξελιχθούν, έχουν ανάγκη από εμπιστοσύνη κι αμοιβαιότητα. Από την άλλη μεριά, όσο ο καιρός περνάει, το σεξ τείνει να επαναλαμβάνεται και να χάνει την πρωθύστερη δημιουργικότητά του. Αν λοιπόν νιώθεις ότι το σεξ έχει γίνει βαρετό και μονότονο στη σχέση σου, ακολούθησε τις παρακάτω προκλήσεις κι άλλαξε την κατάσταση… προς το καλύτερο πάντα:

#1 Κάντε σεξ χωρίς να φιλήσει ο ένας τον άλλο σε κανένα μέρος του σώματός του

Όταν τα χείλη βγουν εκτός παιχνιδιού, θα αναγκαστείς να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου και να ανάψεις τον/τη σύντροφό σου. Είναι η καλύτερη ευκαιρία, να βγάλεις προς τα έξω τη δημιουργικότητα σου!

#2 Κάντε σεξ χωρίς να βγάλετε κανέναν ήχο

Όχι βρώμικα λόγια. Όχι βογγητά. Όχι ψίθυροι. Κάντε το σε απόλυτη σιγή, λες και φοβάστε μην σας πιάσει κάποιος που βρίσκεται στο διπλανό δωμάτιο.

#3 Κάντε σεξ με δεμένα μάτια

Κι οι δύο εννοείται. Να δούμε πώς θα καταφέρει να «ξεσηκώσει» ο ένας τον άλλο, δίχως το πλεονέκτημα της όρασης.

#4 Κάντε σεξ φορώντας όσο περισσότερα ρούχα μπορείτε

Μη βγάλεις τα παπούτσια ή τη φούστα σου. Κάνε το πιο δύσκολο για εκείνον να καταφέρει να σε ανάψει ακόμη κι όταν είσαι ντυμένη.

#5 Δείτε πόσο σεξ αντέχετε μέσα σε μία μέρα

Βάλτε φαντασία. Αφιερώστε μία ολόκληρη μέρα μόνο στο σεξ. Πειραματιστείτε με διαφορετικά αξεσουάρ και στάσεις και τεστάρετε τις αντοχές σας. Αρκεί στο τέλος της μέρας να μην καταλήξετε να σιχαθείτε το σεξ!

#6 Περάστε μία μέρα εντελώς γυμνοί

Μείνετε στο σπίτι και κάντε ό,τι κάνετε καθημερινά, απλά αυτή τη φορά εντελώς γυμνοί. Φάτε γυμνοί, δείτε τηλεόραση γυμνοί, αγκαλιαστείτε γυμνοί, πλύνετε τα πιάτα ΓΥΜΝΟΙ – αλλά μην κάνετε σεξ μέχρι το τέλος της ημέρας.

#7 Παίξτε παιχνίδια ρόλων

Αναζητήστε στην ντουλάπα σας διάφορα αξεσουάρ και ρούχα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα ώστε να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Η εφευρετικότητα εδώ έχει την τιμητική της.

#8 Δημιουργήστε δικές σας στάσεις

Μην κάνετε πια τις ίδιες και τις ίδιες. Κάνετε κάποιες που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά στο παρελθόν είτε κάποιες που είδατε κάπου τυχαία και πιστεύετε ότι σας ταιριάζουν.

#9 Αυνανιστείτε ταυτόχρονα

Επιτρέπεται να κοιτάζει ο ένας τον άλλο. Αλλά, όχι να τον ακουμπάει.

#10 Κάντε σεξ σε απροσδόκητα μέρη του σπιτιού

Εκεί όπου υπάρχει η αδρεναλίνη και το suspence του απαγορευμένου. Πάνω στον πάγκο της κουζίνας, στον νιπτήρα, στο πάτωμα, ακόμη και στη βεράντα.

OUR20s

DIGITAL

Η φοιτήτρια Σχολής Εμποροπλοιάρχων που έχει γίνει viral με την αγάπη της για τα πλοία!

DIGITAL

Οι 10 καλύτερες φοιτητικές στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET