Τιβί

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε το φετινό GNTM κι έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον τελικό!

Θα γίνουν και κάποια γυρίσματα στο εξωτερικό, ΟΥΑΟΥ!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

8 Νοεμβρίου, 2019

Οκ μπορεί να βρισκόμαστε αρκετά πίσω για να μιλάμε για ημερομηνίες και τοποθεσίες διεξαγωγής του τελικού, αλλά όταν έρχονται τέτοιες πληροφορίες δεν τους λες εύκολα όχι.

Η Βίκυ Καγιά σε δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε μερικά πραγματάκια, αλλά τα πιο ουσιαστικά προτίμησε να τα κρατήσει για τον εαυτό της. Τα νέα που έχουμε περί τελικού λοιπόν, είναι ότι θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο, με φήμες μάλιστα να μιλάνε για παραμονή Χριστουγέννων. Κατά πόσο ισχύουν θα χρειαστεί να το διαπιστώσουμε μόνοι μας, καθώς η κριτής δε θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες.

Όσο για το πού θα ανακοινωθεί η φετινή νικήτρια, ακουγόταν αρκετά το Μιλάνο, με τη Βίκυ ωστόσο να το διαψεύδει και να ανακοινώνει πως ο τόπος διεξαγωγής του τελικού θα είναι η Ελλάδα. Μόνο κάποια γυρίσματα θα γίνουν στο εξωτερικό, με τον ακριβή προορισμό ωστόσο να μην τον αποκαλύπτει.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα δεδομένα του φετινού GNTM, θεωρεί ότι φέτος τα κόνσεπτ είναι πιο φαντασμαγορικά, τα κορίτσια είναι πιο διαβασμένα συγκριτικά με πέρσι, ενώ το παιχνίδι δεν έχει τόσο το στοιχείο του ριάλιτι, πάλι σε σχέση με το πρώτο GNTM. Ασχολίαστο θα το αφήσουμε αυτό το τελευταίο… 

Φέτος πάει καλύτερα γιατί οι δοκιμασίες είναι πιο φαντασμαγορικές και οι παίκτριες είναι πιο διαβασμένες. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχει περισσότερο reality φέτος. Πέρσι είχε περισσότερο reality.

Επίσης, αναφέρθηκε σε κάποια λεγόμενα της Μέγκι Ντρίο, δηλώνοντας πως: «Καταγγελία άνευ προηγουμένου είναι όσα είπε η Μέγκι Ντρίο, ότι έχουμε βγάλει ήδη νικήτρια την Κάτια. Η Μέγκι λέει γενικά διάφορα μόνη της. Σε ποιο ουράνιο και τόξο ένα πράγμα.»

Τέλος, κι επειδή πολλά ακούγονται για τις δοκιμασίες που περνούν οι διαγωνιζόμενες του φετινού GNTM και για το αν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος να είναι τόσο δύσκολες, η Καγιά απάντησε με δικά της κατορθώματα για χατίρι του μόντελινγκ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η ίδια έχει κάνει φωτογράφιση κρεμάμενη από τη γέφυρα της Βουδαπέστης, με μαγιό σε μια παγωμένη λίμνη, με παρτενέρ ένα τσιτάχ και διάφορα άλλα ριψοκίνδυνα πραγματάκια.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=73&v=EhRB_2NL_9s

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET