fbpx

The 2Night Show: Η Μέγκι έσταξε το δηλητήριό της για την Ηλιάνα, όμως δεν έμεινε μόνο εκεί!


Καιρό είχε να μας απασχολήσει αυτό το κορίτσι και μια χαρά επιβιώναμε χωρίς νέα της. Αλλά το «The 2Night Show» είχε άλλη άποψη, αποφασίζοντας πως μια τέτοια προσωπικότητα αξίζει και δεύτερη συνέντευξη. Ελπίζουμε να μην έχει τις ίδιες βλέψεις και για όλους εκείνους τους ράπερς που έχει φέρει κατά καιρούς.

(Πλιζ ντοντ!)

Προτού λοιπόν μπει στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την κυρίως συνέντευξη, η Μέγκι Ντρίο, το κορίτσι που φώτισε το περσινό GNTM αλλά είχε την ατυχία να την κάνει από νωρίς, πέρασε μια βόλτα από τις «Μύγες», όπου έκανε μερικές πιπεράτες δηλώσεις – με τις συνηθισμένες νευρικές κινήσεις να τις συνοδεύουν. 

Αυτή τη φορά λοιπόν, σειρά είχε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να τα ακούσει, καθώς όπως φαίνεται, σαν πολύ τουπέ να απέκτησε φέτος και δε μας τα λέει καλά.

Με λίγα λόγια ψωνισμένη την είπε, με την αλλαγή στη συμπεριφορά της μάλιστα να μη δικαιολογείται από την πείρα της στη δουλειά.

Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δε μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δε ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει.

Η Καγιά ας πούμε έχει το ακαταλόγιστο, σύμφωνα με τη Μέγκι, όσον αφορά την αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τις διαγωνιζόμενες, καθώς της το επιτρέπει η μακροχρόνια κι έμπειρη καριέρα της.

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ μια άλλη δήλωση-μαχαιριά στην καρδιά της αγαπημένης του Snik, είχε να κάνει με το αν η Μέγκι θα την περνούσε στις οντισιόν, εφόσον εμφανιζόταν σαν διαγωνιζόμενη. Αφού της πήρε λίγο χρόνο για να απαντήσει, στάθηκε επιεικής στην τελική της απόφαση, υπό ένα όρο ωστόσο: να είχε λιγότερα κιλά!

Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά…

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να τα έκανε όντως σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου δε θα ήταν στο πάνελ της Καινούργιου να δίνει συμβουλές σε διλήμματα.

Βέβαια, δεν έμεινε μόνο στους κριτές του GNTM, αλλά είχε δυο λογάκια να πει και για τις παίκτριες. Συγκεκριμένα, τις κατηγόρησε για αντιγραφή συμπεριφοράς, κι όχι ότι έχει θέμα με αυτό, αλλά να, θα προτιμούσε τα κορίτσια να είναι ο εαυτός τους.

Παθιάζομαι με το GNTM γιατί το έχω ζήσει. Ταυτίζονται φουλ με εμένα. Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για το «ουράνιο και τόξο».

Η Μαρτίνα ωστόσο, φαίνεται να είναι εκείνη που έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια να της «μοιάξει» κι αυτή που αντιπαθεί περισσότερο απ’ όλες. Ότι θα συμφωνούσαμε και σε κάτι μ’ αυτην την κοπέλα, σε ποιο ουράνιο και τόξο δηλαδή;

Εδώ ολόκληρη συνέντευξη στο «The 2Night Show»:

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET