Τιβί

Η αγαπημένη μας Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα παρουσιάσει δική της εκπομπή στον Alpha!

Δεν θα το κρύψουμε, η ομάδα του Neopolis.gr έχει μια παραπάνω αδυναμία στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για πολλούς λόγους. Είναι ωραίο τυπάκι και με σπουδαίο ταλέντο στην υποκριτική, κάτι που έχουμε επιβεβαιώσει και απ’την συμμετοχή της στις σειρές ‘Λίτσα.com’ και ‘Μουρμούρα’. Φυσικά την έχουμε δει και σε ρόλο παρουσιάστριας, αφού βρισκόταν στην dream team του ‘Θάψε […]

Neopolis Team

11 Ιουνίου, 2018

Δεν θα το κρύψουμε, η ομάδα του Neopolis.gr έχει μια παραπάνω αδυναμία στην Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για πολλούς λόγους. Είναι ωραίο τυπάκι και με σπουδαίο ταλέντο στην υποκριτική, κάτι που έχουμε επιβεβαιώσει και απ’την συμμετοχή της στις σειρές ‘Λίτσα.com’ και ‘Μουρμούρα’.

Φυσικά την έχουμε δει και σε ρόλο παρουσιάστριας, αφού βρισκόταν στην dream team του ‘Θάψε το Σενάριο’ που σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Και μπορεί πια να ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ωστόσο για ένα μικρό διάστημα θα την έχουμε πάλι στην Ελλάδα αφού ξεκινάει νέα συνεργασία με το κανάλι Alpha.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου πρόκειται να παρουσιάσει μια νέα εκπομπή στο κανάλι, ονόματι ‘Bake off Greece’, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται το Φθινόπωρο. Όπως κατάλαβες, πρόκειται για ένα παιχνίδι για τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής.

Αν δηλαδή είσαι ένας ερασιτέχνης ζαχαροπλάστης, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να δείξεις την αξία σου.

Η Ιωάννα θα προσπαθεί την ώρα των δοκιμασιών να χαλαρώνει τους παίκτες και φυσικά χάρη στον τρόπο της, να ξεδεικλώσει τις προσωπικότητές τους.

Αν υπολογίσουμε ότι οι εκπομπές μαγειρικής σημειώνουν μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, κάτι μας λέει ότι και το Bake off θα έχει την ίδια επιτυχία. Όπως και να ‘χει, ανυπομονούμε να δούμε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο νέο της ρόλο.

 

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET