ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Tommy Hilfiger γιορτάζει τη δημιουργία νέων παραδόσεων με την νέα 2020 Holiday Campaign!

Με τα ταξίδια και τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια να αποτελούν παρελθόν, η φετινή καμπάνια έχει μία διαφορετική προσέγγιση.

Neopolis Team

15 Δεκεμβρίου, 2020

Η Tommy Hilfiger ανακοινώνει την άφιξη της 2020 TOMMY HILFIGER Holiday Collection που περιλαμβάνει ένα diverse cast ανθρώπων που ‘αγκαλιάζουν’ τη νέα κανονικότητα και την αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία. Με τα ταξίδια και τα μεγάλα οικογενειακά τραπέζια να αποτελούν παρελθόν, η φετινή καμπάνια έχει μία διαφορετική προσέγγιση και επικοινωνεί το γιορτινό πνεύμα δημιουργώντας νέες παραδόσεις.

Γυρισμένη στην ασφάλεια των σπιτιών των φετινών πρωταγωνιστών, η καμπάνια περιλαμβάνει ονόματα όπως:

  • Candace Reels: Φεμινίστρια, υπέρμαχος του self-love και ιδρύτρια του Female Collective
  • Renée Stewart: Χορεύτρια, δασκάλα yoga και meditation
  • Adam Kenworthy: Chef, content creator, υπέρμαχος του sustainability και mindfulness
  • Ty Ogunkoya, Billie Brown & Tayo Ogunkoya: Ο Ty είναι entrepreneur και μοντέλο, η Billie vlogger, και ο γιος τους Tayo

Η νέα 2020 TOMMY HILFIGER Holiday collection περιλαμβάνει μία ποικιλία από άνετα looks, γεμάτα όμως με εορταστική διάθεση, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να μη χάσουν από τη μαγεία των προηγούμενων ετών. Διαχρονικά tailored sets σε γκρι απόχρωση με το TH μονόγραμμα και ankle booties σε χρυσή απόχρωση απογειώνουν κάθε μας στιγμή, πασπαλίζοντας με γιορτινά vibes την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η ανδρική συλλογή εμπλουτίζεται με κασμιρένια ζιβάγκο με cozy διάθεση και oxford shoes που δίνουν το δικό τους festive twist στις γιορτές ακόμα κι από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Η TOMMY HILFIGER Holiday καμπάνια αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο ταξίδι του Tommy Hilfiger για τη δημιουργία μόδας που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες, επανασυστήνοντας τον κλάδο της μόδας και τον τρόπο που αυτή αποτυπώνεται, συμπεριλαμβάνοντας ανθρώπους από μία ποικιλία backgrounds, ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο tommy.com, καθώς και με τη μέθοδο του click-away στα καταστήματα Tommy Hilfiger. Πληροφορίες για τα καταστήματα θα βρείτε παρακάτω:

Ηράκλειο Κρήτης – 2810390074
Πάτρα – 2610622273
Γλυφάδα – 2109681276
Βόλος –  2421030242
Τσιμισκή – 2310230311

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET