ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αν το παγωτό Toblerone έρθει στην Ελλάδα, ξέρουμε από τώρα γιατί δε θα φτιάξουμε σώμα ΠΟΤΕ!

Μετά την είδηση πως το αγαπημένο μας Kinder Bueno γίνεται παγωτό, ήρθε μία ακόμη για να μας προκαλέσει έντονη ανυπομονησία για το καλοκαίρι. Δεν μας φτάνει δηλαδή αυτός ο ήλιος ο καυτός έξω, μάθαμε και πως η Toblerone γίνεται παγωτό και μας αποτελείωσε. Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το παγωτό το καλοκαίρι –θα μπορούσαμε […]

Δήμητρα Πραντάλου

13 Μαρτίου, 2018

Μετά την είδηση πως το αγαπημένο μας Kinder Bueno γίνεται παγωτό, ήρθε μία ακόμη για να μας προκαλέσει έντονη ανυπομονησία για το καλοκαίρι. Δεν μας φτάνει δηλαδή αυτός ο ήλιος ο καυτός έξω, μάθαμε και πως η Toblerone γίνεται παγωτό και μας αποτελείωσε.

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το παγωτό το καλοκαίρι –θα μπορούσαμε να ζήσουμε μόνο από αυτό-, ειδικά όταν πρόκειται για την αγαπημένη σου σοκολάτα.

Η τριγωνική ελβετική σοκολάτα που πάντα κάποιος είχε στην βαλίτσα του όταν γυρνούσε απ’το εξωτερικό για να τη δώσει στην οικογένεια, κυκλοφόρησε και επίσημα σε μορφή παγωτού ξυλάκι και ήδη κάνει τον χαμούλη που της αξίζει. Πες bye-bye στη διατροφή από τώρα εν ολίγοις…

Ξεκίνησε από την Μεγάλη Βρετανία και σύντομα ελπίζουμε να έρθει και προς τα εδώ. Καλοκαίρι στην Ελλάδα χωρίς παγωτάρες, δεν γίνεται.

Έτσι πάντως για την ιστορία, πολύ θα θέλαμε να δούμε στα ψυγεία και παγωτό Milka! Just saying…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Δικαίωση για την Έλενα Κρεμλίδου σε υπόθεση revenge porn: «Κορίτσια να μιλάτε!»

ΕΛΛΑΔΑ

Θετικό το αλκοτέστ της Κυβέλης στο τροχαίο δυστύχημα – Αντιμέτωπη με κάθειρξη πολλών ετών!

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωστός Youtuber πιάστηκε να έχει στην κατοχή του 90 ροζ βίντεο από συνευρέσεις του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET