ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Kinder Bueno γίνεται παγωτό για το καλοκαίρι και προκαλεί… φρενίτιδα!

Θέλω να σας εξομολογηθώ πως είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να τρέφεται κάθε μέρα με γλυκά. Οκ, δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνο με ζάχαρη και σοκολάτα, αλλά είναι δεδομένο πως αν μου φέρεις μπροστά ένα οποιοδήποτε γλυκό, θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω. Γι’αυτό η είδηση που διάβασα για το μπουένο, δεν με άφησε […]

Δήμητρα Πραντάλου

12 Φεβρουαρίου, 2018

Θέλω να σας εξομολογηθώ πως είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να τρέφεται κάθε μέρα με γλυκά. Οκ, δεν θα μπορούσα να ζήσω μόνο με ζάχαρη και σοκολάτα, αλλά είναι δεδομένο πως αν μου φέρεις μπροστά ένα οποιοδήποτε γλυκό, θα μπω στον πειρασμό να δοκιμάσω.

Γι’αυτό η είδηση που διάβασα για το μπουένο, δεν με άφησε ασυγκίνητη. Τόσο που έχω έναν παραπάνω λόγο να θέλω να έρθει γρήγορα το καλοκαίρι. 

Η Bueno που λέτε, λανσάρει για το καλοκαίρι τρεις τύπους παγωτών και προκαλεί φρενίτιδα για πλάκα. Χωνάκι, ξυλάκι και σάντουιτς θα βρίσκονται στα ψυγεία και θα χαιρετάνε προκλητικά για να τα αγοράσεις.

Το κακό μαντάτο βέβαια είναι πως δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει στην Ελλάδα, καθώς προς το παρόν την ευκαιρία για να το απολαύσουν την έχουν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Να σας πω μόνο πως μετά την είδηση, στο twitter έγινε ο αναμενόμενος χαμούλης. Όλοι οι χρήστες σχολίασαν τρελαμένοι πως ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.

Τα λιγουρεύεστε;

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET