ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Sony τιγκάρει αεροπλάνα με Playstation 5 για να κάνουμε Χριστούγεννα φέτος!

It was about time!

Δαμιανός Σανταλίδης

3 Νοεμβρίου, 2021

Είναι κι αυτή η τρέλα με τα PlayStation 5, που δε λέει να καταλαγιάσει!

Πάει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που η κονσόλα κυκλοφόρησε και τα ράφια των καταστημάτων ακόμη να δουν εμπόρευμα.

Όπου να ‘ναι φτάνει και η Black Friday και δεν έχουν ολοκληρωθεί περσινές προπαραγγελίες, καθώς η Sony στη βιασύνη της να προλάβει τα Χριστούγεννα του 2020, δεν φρόντισε – ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ – να βγάλει το απαραίτητο stock προς πώληση.

Αφού λοιπόν τα άκουσε για τα καλά – κι αυτή και όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα που διαχειρίζονταν τις παραγγελίες της – προσπαθεί τα φετινά Χριστούγεννα να διορθώσει τα «σπασμένα» και να ανακτήσει τη φήμη της. Πώς; Με κάθε μέσο. Κι όταν λέμε «με κάθε μέσο», εννοούμε με κάθε!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, η Sony επιστράτευσε 3 γιγαντιαία Boeing 747 αεροπλάνα φορτωμένα όσο δεν πάει, με κοντά στις 50 παλέτες γεμάτες PS5 κονσόλες. Τα αεροσκάφη αυτά προσγειώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τις προηγούμενες ημέρες, με τη Sony να επιβεβαίωνει ότι έχει προγραμματισμένες δύο ακόμη πτήσεις στα μέσα του Νοέμβρη.

Και φυσικά η μεταφορά δε σταματά εκεί, αφού από το αεροδρόμιο πρέπει με κάποιο τρόπο όλες αυτές οι κονσόλες να διατεθούν στα καταστήματα μεταπώλησης. Πώς, οεοοοο; Ο καλύτερος δυνατός τρόπος με τεράστια φορτηγά, τα οποία παρά το μέγεθός τους χωράνε μόνο 4 από τις 50 συνολικά παλέτες του κάθε Boeing 747. Καλά πρέπει να πήγε αυτό.

Το λες και ψύχραιμη αντίδραση λοιπόν της εταιρείας, προκειμένου να αποδείξει γιατί συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παγκόσμιους κολοσσούς τεχνολογίας – για όσους τουλάχιστον δεν τη θεωρούν κορυφαία στο είδος της.

Έπειτα από την περσινή ταλαιπωρία των καταναλωτών, η Sony λίγο πολύ ζητάει μια τεράστια συγγνώμη, μέσω ενός εγχειρήματος που χαρακτηρίζεται αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς ότι ο όγκος των κονσολών φτάνει τους 100 τόνους ανά πτήση!

Μένει να δούμε αν τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορέσει το κοινό να πάρει την πολυπόθητη κονσόλα από τα ράφια των καταστημάτων – χλωμό το κόβω – ή αν έστω κάθε παραγγελία της θα ολοκληρώνεται στον προβλεπόμενο χρόνο. Άντε μπας και σταματήσουμε να βλέπουμε αγγελίες αριστερά και δεξιά με 200€, 300€ και 1000€ (ναι, 1000€) καπέλο!

Good to know: Έως σήμερα το PS5 έχει πουλήσει 13.4 εκατομμύρια κονσόλες παγκοσμίως και φυσικά και είναι η PlayStation κονσόλα με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία!

FUN ZONE

BINGE WATCHING

10 χρόνια μετά ο Joffrey παραμένει ο πιο μισητός χαρακτήρας που έβγαλε ποτέ η τηλεόραση!

Μουσική

Εσείς το ξέρατε ότι η Brenda Lee ήταν 13 χρονών όταν έβγαλε το ‘Rockin’ Around the Christmas Tree’;

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET