ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιχειρηματικότητα | Η Samsung εξαγόρασε ελληνική startup!

Ο πολυεθνικός όμιλος επιχειρήσεων, Samsung, προέβη στην εξαγορά μιας ελληνικής startup που δραστηριοποιείται στην τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε ομιλία. Γιατί πωλήθηκε το 100% της Innoetics; Πρόκειται για εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006, ως spin-off του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά». Στόχος της η εξέλιξη και η βελτιστοποίηση των τεχνολογιών φωνής, μέσω της έντονης και συστηματικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το επίπεδο των υπηρεσιών που […]

Default avatar

Guest Author

10 Ιουλίου, 2017

Ο πολυεθνικός όμιλος επιχειρήσεων, Samsung, προέβη στην εξαγορά μιας ελληνικής startup που δραστηριοποιείται στην τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Γιατί πωλήθηκε το 100% της Innoetics;

Πρόκειται για εταιρεία που ιδρύθηκε το 2006, ως spin-off του Ερευνητικού Κέντρου «Αθηνά». Στόχος της η εξέλιξη και η βελτιστοποίηση των τεχνολογιών φωνής, μέσω της έντονης και συστηματικής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει η ελληνική εταιρεία, σε συνδυασμό με την γενικότερη τάση των τεχνολογικών κολοσσών (βλ. Google, Apple, Samsung κλπ) να επενδύουν στις δυνατότητες της φυσικής ομιλίας των ηλεκτρονικών συστημάτων, οδήγησε την Samsung στην πολύ σημαντική αυτή επένδυση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Innoetics, «το ύψος της εξαγοράς τοποθετεί την εταιρεία μας στις μεγαλύτερες επενδυτικές κινήσεις των τελευταίων ετών σε ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας και ως τη μεγαλύτερη άμεση εξαγορά τεχνοβαστού (spin-off) Ελληνικού Ερευνητικού/Ακαδημαϊκού οργανισμού στη χώρα μας, τουλάχιστον για τις τελευταίες δεκαετίες».

Να πούμε σ’ αυτό το σημείο, πως το ακριβές ποσό της εξαγοράς/επένδυσης, δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν στα media.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET