ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Η Monopoly πάει Θεσσαλονίκη και τα σπάει!

Monopoly Θεσσαλονίκη Είναι πλέον γεγονός, το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι έφτασε στην συμπρωτεύουσα και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Χθες το βράδυ στην 81η ΔΕΘ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά και παρουσιάστηκε το νέο της ταμπλό που περιλαμβάνει γνωστούς δρόμους, στάδια, θέατρα και υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα, στην «Monopoly Θεσσαλονίκη» συναντάμε τα εξής σημεία: Λευκός πύργος, Αψίδα Γαλερίου, […]

Default avatar

Guest Author

15 Σεπτεμβρίου, 2016

Monopoly Θεσσαλονίκη

Είναι πλέον γεγονός, το θρυλικό επιτραπέζιο παιχνίδι έφτασε στην συμπρωτεύουσα και αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Χθες το βράδυ στην 81η ΔΕΘ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά και παρουσιάστηκε το νέο της ταμπλό που περιλαμβάνει γνωστούς δρόμους, στάδια, θέατρα και υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, στην «Monopoly Θεσσαλονίκη» συναντάμε τα εξής σημεία: Λευκός πύργος, Αψίδα Γαλερίου, Hotel Queen Olga, Makedonia Palace, Πλατεία Αριστοτέλους, Noesis, Helexpo, Άνω Πόλη, Λαδάδικα, Αριστοτέλους, Πολυτεχνείου, Λαμπράκη, Στάδιο Τούμπας, Καυταντζόγλειο Στάδιο, Αλεξάνδρειο ΜέλαθρονΣάλα Νίκος Γκάλης, Πλατεία Αγίας Σοφίας, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Ναβαρίνου, Τσιμισκή, Εγνατία, Λεωφόρος Νίκης, Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, Επταπύργιο.

monopoly-thess-1

monopoly-thess-2

Η Winning Moves που είναι και η εταιρία παραγωγής, επέλεξε συνειδητά να μην διαρρεύσουν πληροφορίες για τη νέα αυτή εκδοχή της Monopoly με απώτερο σκοπό να παρουσιαστεί μεγαλοπρεπώς στο μεγαλύτερο κοινωνικό γεγονός της πόλης, τη ΔΕΘ .

monopoly-thess-3

Μια σημείωση που μπορεί να φανεί σημαντική είναι το γεγονός ότι η Monopoly παράγεται εδώ και 16 χρόνια σε τοπικές εκδόσεις, ενώ έχει πάρει μέχρι στιγμής τα δικαίωμα σε 103 χώρες.

monopoly-thess-4

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, δήλωσε πως ένα τέτοιο παιχνίδι θα μπορούσε να παρουσιαστεί μόνο στη ΔΕΘ που είναι η κατ’εξοχήν εκδήλωση της καινοτομίας και των νέων ιδεών. Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, χαρακτήρισε το παιχνίδι μια εξαιρετική γέφυρα επικοινωνίας της πόλης με όλους τους προορισμούς. Τέλος, ο αντιδήμαρχος στον τομέα του Τουρισμού και των Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, τόνισε πως με τέτοιες δράσεις κάνουμε βήματα προς τη διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης, ενώ επισφραγίζουν την επιτυχία που επρόκειτο να έχει η Monopoly!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET